Närma sig City eller Chelsea att shoppa Lewandowski vänta 60 miljoner euro

0

Manchester City på jakt efter det finns en ersättare vänta Sergio Aguero (Sergio), dessutom Chelsea närma sig troligen ytterligare Olivier Giroud, så Champions League-finalisterna närma sig är benägna att börja dela sök efter sina efterträdare inom sommartid. Amerikanska ESPN skriver är benägna att City dessutom Chelsea ändå valda Robert Lewandowski, kanske de allra bästa klassiska 9 inom arbetsdag.

Millers rekord

Polen även har försäkrade mål som vänta Bayern inom sju kalenderår, under vilket mannen spelade 326 matcher dessutom gjorde 289 mål som. Pojken firar sin 33-årsdag sommaren dessutom är redo att för tillfället är vara den slutlig möjligheten vänta den tyska det enorma på vänster facet är benägna att inkomster summa pengar.
Som svar på plikt jag skulle inte bayarna för att inte ens sitta ungefär förhandlingsbordet vänta ett förslag genom 60 000 000 euro, som är det finns en allvarlig summa summa pengar vänta det finns en veteran ungefär tidpunkten vänta kronan.
Svårigheten är ändå vad Lewandowski behöver ha, för att enbart även har gjort 36 mål som inom 31 Bundesliga-matcher den den här typen säsongen dessutom jagar för tillfället är Gerd Millers rekord på 40 mål som med ursprung i hemmahörande i säsongen 1971/72.

Lämna eller behålla

Det är det inte någon hemlighet är benägna att mannen förr har varit önskad om för att manövrera för ytterligare Manchester United dessutom Real, för att önskade att ha honom då, bör att anse har varit varje gång mannen har varit ungdomlig. På efteråt ett tag även har mannen upprepat upprepat är benägna att mannen bara för att är redo att gå inom pension med ursprung i hemmahörande i Bayern. Dock Premier League är frestande, mannen känner Guardiola fint med ursprung i hemmahörande i Bayern dessutom att anse råder inte någon tvekan i fråga om är benägna att mannen jag skulle inte ha det finns en garanterad tillräckligt med utrymme till en början resten av 11. För att inom Chelsea, även när Levi dessutom ses resten av Paris Saint-Germain, bör bara för att i fråga om Kylian Mbappe löv.
City försöker dessutom på Harry Kane för att ett ganska mycket dyrbarare av olika, allteftersom Chelsea är redo att leverera via Aguero. Dock det är det bara för att fler spekulationer.

[ad_2]

Leave a Reply