Vi skulle ha velat göra ett antal mål som även säkra finalen före

Efter 1: 1-oavgjort inom Madrid besegrade Chelsea-spelarna Real inom London via 2: 0 även kvalade sig ta sig an Champions League-finalen, genom vilket Manchester City väntar på dem. Real lyckades för att inte slå Chelsea inom den 5:e matchen även uttalas hej svejs ta sig an elitkonkurrensen via ett nederlag.

Chelsea-tränare Thomas Tuhel (Thomas Tuchel) delade sina intryck efter matchen.
– Vi förtjänade segern. Att iaktta hade varit besvärligt titta på oss genom första halvlek som ett resultat av att de hade besittning de brukar fick oss är benägna att genomgå. Hur som helst hade varit vi farliga inom kontringar även vi tappade för att inte linjer inom försvaret. Inom fortsättningen spelade vi försvaret men förnämligare även inom attacken spelade vi osannolikt. Vi skulle ha velat göra ett antal mål som även säkra finalen före. Det är det ändå för att inte dags är benägna att kritisera. Att iaktta brigad är en fantastisk arbete även gratulationer ta sig an mina entusiastisk spelare – uttalas Tuhel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + two =