Phoenix-debut, Utah överklassar San Antonio, Westbrooks nya trippel-dubbla

Utah Jazz råda över återgått vara uppmärksam på ledningen inom västra konferensen inom NBA League. Utah slog San Antonio 126-94 inom vandrar natt, under det att, deras huvudsakliga motståndare Phoenix Suns växte till övertygande besegrade resten av Atlanta Hawks 135: 103. Natten inom NBA League präglades resten av Russell Westbrook för att spelade kommer in 179 trippeldubblar inom sin yrke.

Utah Jazz, utan ut en Donovan Mitchell såväl som Mike Conley, ägde rum inträffade jämnt överens i form av San Antonio. Resultat i vara uppmärksam på segern 126: 94 leddes Jazz resten av Jordan Clarkson i form av 30 såväl som Bojan Bogdanovic i form av 24 poäng. Hos Spurs har varit den barnen kroaten, Luka еaniќ, den väsentligen den mest effektiva i form av 15 poäng.
Phoenix hade inte en kotte sannolikhet inom duellen i form av Atlanta. Hawkeyes firade i form av 135: 103. Clint Capella gjorde 18 poäng såväl som 10 returer, såväl som tre entusiastisk spelare (Bogdan Bogdanovic, Tre Young såväl som Danilo Galinari) gjorde 16 poäng vardera.
Phoenix råda över är faktiskt ett rekord på 47 segrar såväl som 19 förluster, det finns en lägre än västerländsk ledare Utah.
Milwaukee Bucks ledde Washington Wizards i form av 135: 134. 5 entusiastisk spelare inom Milwaukee fick dubbelsiffriga poäng. De som väsentligen den mest effektiva har varit Jru Holliday i form av 29 såväl som Janis Adetokumbo i form av 23 poäng, 9 returer såväl som åtta assist.
Washington ledde Bradley Bill i form av 42 poäng såväl som Russell Westbrook i form av 29 poäng, 12 returer såväl som 17 assist. Westbrook i form av 33 trippeldubblar genom säsongen nådde 179 inom sin yrke. Två matcher i form av denna effekt skiljer honom med ursprung i hemmahörande i rekordinnehavaren Oscar Robertson.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =