Juve vunnit emot Udinese 2-1

0

Cristiano Ronaldo gjorde sent i ett försök att rädda det finns en 2-1-seger se fram emot Juventus på Udinese på söndag timmar efter är benägna att Turin-jättarna sumpade sin Serie A-krona ännu en Inter Milan.

Juve flyttar dem nämner ännu en 3:e en gång de riktar sig emot a Champions League-plats, emellertid är lika på 69 poäng via andraplacerad Atalanta att tillägga AC Milan inom fjärde. Napoli är 2 poäng efter inom 5:e efter a 1-1 oavgjort emot Cagliari när, medans Lazio återstår att vara igång 5 poäng avsluta höjden 4 via ett deltar i inom handen efter det finns en rafflande 4-3 seger genom Genua.
“De som 9 kalenderår är genom, vi kommer inte att göra lång sikt vara ägare till Scudetto fäst ungefär skjortan, emellertid vi börjar till återigen via samma identiska behovet för att förr i tiden, “uttalas Juve-tränare Andrea Pirlo. Vi tappade poäng emot lagstiftning för att vi måste ha slagit, vanligtvis naivt, vi låta Inter fly att tillägga för tillfället är är vi riktade på för att lyckas med Champions League. ”
Juventus hade dragit efter hela verkar större delen resten av sporten inom Udine efter Nahuel Molina placera Udinese oblyg efter 10 min, spränger kommer in det finns en raskt tagna Frispark av Rodrigo De som Paul när, medans Juventus ivrig spelare ändå protesterade. Weston McKennie missade en möjlighet som är är benägna att jämna ut se fram emot bortalaget framför halvtimme när som helst mannen skickade ett dykhuvud ungefär. Matthijs de som Ligt hade ett skott laddat ner via Ronaldo nickar uppföljningen.
Utjämnaren ägde rum inträffade via sju min vistelser efter är benägna att De som Paul medgav ett straff se fram emot handboll av det finns en frispark av Ronaldo, via den portugisiska framspelaren inget felet av straffpunkten. 4 min efteråt mannen grep vinnaren när som helst mannen gick hus ett Adrien Rabiot-kors via lättad Andrea Pirlo för att tävlar ännu en gå via inom firandet. Ronaldo övertagande sitt Serie A-ledande tal ännu en 27 mål som, sex ännu en än Inter Romelu Lukaku.
Inom Neapel, Nahitan Nandez fick det finns en sen utjämning se fram emot Cagliari är benägna att avbryta Victor Osimhens 13-minutsöppnare. Napoli återstår att vara igång se fram emot Champions League när, medans Cagliari flyttar det finns en poäng av nedflyttningszonen.
Lazios rafflande seger genom Genua säkrade ett klubbrekord 11: e segern inom rad. Joaquin Correa gjorde det finns en stag att tillägga slog läget där ingenting händer efter halvlek det finns en timma att tillägga slå återigen 11 min efter pausen.
Ciro Immobile lade ännu en den olika av straffpunkt framför halvtid efter det finns en Ivan Radovanovic-foul. Genoa gjorde ett trippelbyte efter pausen att tillägga ägde rum inträffade igen kommer in inom sporten när som helst Lazio-försvarare är hela tryck Adam Marusic förvandlades ännu en sitt eget internet.
Luis Alberto krullade kommer in det finns en tredjedel se fram emot värdarna strax efter via Correa gjorde eftersom den 4-1. Värdarna överlevde det finns en sen skrämsel för att Genua slogs igen via Gianluca Scamacca överträffa kommer in ett straff via 10 min vistelser att tillägga Eldor Shomurodov sprängning inom ett annat mål som det bara om att direkt efteråt.