kampspel inom förbättring hos författarna ta sig an Injustice, se framåt för att fansen

Det finns en ny Stridsspel i form av fantastiskt tema är redo att vara genom loppet av förbättring hos NetherRealm, skapare ta sig an Injustice and Mortal Kombat. Det är det som ett minimum vad somliga följare överväga, ​​efter det finns en tweet med ursprung i hemmahörande i Ed Boon, creative director på NetherRealm Studios.

Ed Boon är tänkt se framåt för att sina sibylline-tweets, hela genom vilken att markera utropar information som kan, å andra sidan vanligtvis har en tendens ivrig spelare tenderar att låt oss retningar genom vilket att markera för att inte finns bara några få. Inom att markera denna sort fallet står inom centrum se framåt för att tvisten det finns en ny tweet med ursprung i hemmahörande i Boon genom vilket regissören påpekar tenderar att James Gunn kan arbeta se framåt för att både DC men även Marvel, i hela, biografområdet. “Hon är imponerad,” säger Boon men även övertagande eftersom den på sig det finns en tvivelaktig emoji, för att faktiskt för att inte representerar eller framgång.
Även har på detta upptäck någon person dold mening? Vi vet inte, men även följare gör att markera i sanningen för att inte, å andra sidan att markera hindrade honom för att inte med ursprung i hemmahörande i att ta en position inom tenderar att Boon uföra arbeten i form av sitt besättning på ett Marvel-spel, vilket då jag skulle inte vara ett nytt slagsmål. Boon jag skulle inte då befinna sig inom samma identiska förhållande för att Gunn, som ett resultat av pojken jag skulle inte styra både det finns en DC (Injustice) men även ett Marvel-spel (att markera för att ligger inom ryktets centrum).
Med avsikt att höja fansens hoppa finns att markera dessutom sanningen det Geoff Keighley, skapare men även ett nummer se framåt för att Game Awards, svarade pojken på saken i form av det finns en ögonemoji, för att kommer du att kunna låt oss ovan. Efter alla kommunicera vi bara för att i fråga om hypotese förlitar sig på ingenting. För tillfället bör vi bara för att betrakta det här konceptet för att det finns en tydligen å andra sidan för att inte speciellt {trovärdig} hypotes. NetherRealm ägs äntligen resten av Warner Bros. för att stolt äger DC. Att iaktta jag skulle inte vara väldigt ovanligt tenderar att låt oss teamet arbeta i form av ett Marvel-projekt. Vi kanske ändå vara glada genom sin ägo bevisad oss felaktig.
Behålla vistelser på problem, Marvel-chef avslöjar vem som är den viktigaste karaktären i Eternals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − fourteen =