V-Bucks, skiljelinjerna att kunna köpa dem men även känna sin begränsning se fram emot iOS inom dagens lyssna på

Förhandlingen mellan Apple men även Epic Games av kontinuerligt är benägna att fördjupa sig inom anslutningen mellan den 2 verksamheten men även belysa affären, kopplingarna men även ganska mycket av gudar hemligheter och tekniker i hela, videospelindustrin. Inom gårdagens nämnde verksamheten V-Bucks, i fråga om {friheten} men även känna sin begränsning för att spelarna råda över att köpa en dem, men även även när de som begränsa för att iOS hantera medarbetare.
För att man kan förutse sig inom det finns en sådan utfrågning, V-Buks, the Fortnite virtuell valuta, är kärnan inom så mycket som processen. I synnerhet sättet att de ha kunskap i köpas men även procentsatserna se fram emot intäkterna för att var som företag kommer att få av dessa transaktioner. Apple deltar ta sig an instans, ta sig an distinktion av Sony men även Nintendo, inom första steget “cross-wallet-spel“I form av olika fras är redo att entusiastisk spelare bära hela på antal plattformar, för att inte bara för att spelartiklarna och använder inte en dessutom deras V-Bucks-konto. På detta betyder att en individuell är redo att köpa V-Bucks se fram emot riktiga kontantbelopp på Android eller Xbox. Och därav eftersom den spendera att anse på iOS , och använder inte en är benägna att Apple vill bara några få inkomstfamiljer.
Ivrig spelare är redo att köpa V-Bucks omedelbart av Epic Games webbplats online genom Safari men även överföra dem ta sig an iOS och använder inte en är benägna att Apple övertagande det finns en cent, framhållande juridiska yrkesmän av Cupertino. “Att markera stämmer,” fick mannen erkänna Tim Sweeney “dock det är det ett ganska mycket oattraktivt men även praktiska av olika se fram emot våra entusiastisk spelare.” Det finns en sak för att välja Yvonne Gonzalez Rogers för att inte upptäckta ett helt ont som ett resultat av att anse jag skulle inte hålla sig borta från tvångsköp från ungdomlig entusiastisk spelare.
Problemet, svarade Epic Games, är ändå är benägna att Apple gör alla sakerna att kunna hindra denna form av initiativ. Så att talande i fråga om på detta tog Epic Games komma in Benjamin Simon, VD se fram emot Yoga Buddhi. Sanningsfasetter är är benägna att affärsrörelsen råda över lanserat ett antal initiativ att kunna uppmuntra köpare för att manövrera för ta sig an sin webbplats online, ma Apple jag skulle inte göra denna praxis det praktiskt taget omöjlig. Apple jag skulle inte ha avvisat ett antal variationer från appen för att jag skulle inte stimulera övergången ta sig an webbversionen. Det är det sant är benägna att att anse dessutom finns olika strategier att kunna nå köpare, dock åter är de som väldigt ointuitiva.

V-Bucks är efter alla skälen ta sig an är benägna att Apple men även Epic Games slåss.

Se framåt för att Apple står ändå den 2 cheferna förstärker ett ganska mycket litet svårigheten, se fram emot det är det sant är benägna att de förstår något extra obekvämt det som får rabatterna, dock på detta jag skulle inte för att inte innebära det finns en monopolattityd av Cupertino-företaget.
Förhandlingen från rättegången närma sig ändå är benägna att pågå inom tre veckor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − seven =