Lille förblir höjden inom Frankrike efter seger genom 10 man i opposition att Nice

Burak Yilmaz spelade på nytt när som helst Lille stannade på korrekt ett sätt att kunna vinna Ligue 1-titeln hela genom tenderar att slå 10-man Nice 2-0 på lördag, ett slutresultat för att behåller norra sidan det finns en punkt fri med ursprung i hemmahörande i försvarande mästare Paris Saint-Germain på toppen från tabellen via tre matcher vistelser.

Yilmaz att tillägga turkiska internationella Zeki Celik gjorde mål som se fram emot Lille i opposition att ett trevligt lagstiftning för att spelade verkar större delen från olika halvåret det finns en man tillfällig efter försvararen Jordan Lotomba utvisades.
Veteran anfallare Yilmaz, 35, hade varit inspiration via ett stag när som helst Lille hände med ursprung i hemmahörande i 2-0 att tillägga mottagit 3-2 inom Lyon förra helgen att tillägga mannen har varit dessutom katalysatorn den här typen för att Christophe Galtiers aspekt svarade bra efter tenderar att PSG före slog Lens 2-1 att kunna överföra provisoriskt vara uppmärksam på toppmötet. Yilmaz gjorde ett riktigt lågt strejk inom att anse bortre hörnet med ursprung i hemmahörande i 20 meter efter det finns en Jonathan David-permittering inom 13 min, att tillägga mannen slog dessutom stolpen inom olika halvlek.
Efter tenderar att Lotomba fick ett olika gult tillfällig se fram emot det finns en foul på Jonathan Bamba till att börja med från olika halvlek volleyade Celik inom Lille sitt olika mål som inom den 56: e minuten för att mannen spärrade till 1 att tillägga volleyade kommer in med ursprung i hemmahörande i strax av utomhus lådan.
I fråga om Lille vinner sina tre slutlig matcher i opposition att Lens, Saint-Etienne att tillägga Angers har fått de som mästare se fram emot första gången eftersom den 2011. “Tre poäng, ett rent lakan, det är det kvalitativ,” sade kapten Jose Fonte vara uppmärksam på sändaren Canal +. “Att anse har varit viktigt att uppnå hemma se fram emot vi hade för att inte vunnit den här typen på ett tag att tillägga striderna av konstant. Vi har nu tre svåra njuter vistelser att tillägga vi skulle vilja bara för att hålla fast vid det slåss. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − five =