Norwich City befordras igen ta sig an Premier League

Norwich City befordras igen ta sig an Premier League som ett resultat av olika mästerskapsresultat vandrar ta sig an deras vinst

Norwich City är igen inom Premier League, efter inneha spenderat enbart en säsong inom mästerskapet, uppryckt se fram emot 5:e gången, som ett resultat av summorna på lördag gick ta sig an deras vinst, vilket betyder att de som för att inte kan överträffas högst citerar på tabellen på de som automatiska kampanjplatserna

Efter Swansea Citys 2-2-oavgjort hemma i opposition att Wycombe Wanderers och därav Brentfords 0-0-oavgjort genom användning av Millwall, ta sig an och därav genom användning av ett 3-1-nederlag på Carrow Road resten av Bournemouth betyder ändå är benägna att Daniel Farkes Norwich-sida är faktiskt bara för att är redo att stoppas av är benägna att utvecklas till kronad för att mästerskapsmästare se fram emot 3:e gången resten av Watford, för att, varje gång tydligen är han åtta poäng efter, ser ut som om otroligt är benägna att fånga dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × one =