Captain Marvel 2, den här typen är den officiella titeln men även att iaktta nya släppdatumet!

Arbetsdag via massiva tillkännagivanden på Marvel: via det finns en video för att släppts genom loppet av de som mest uppdaterade timmarna råda över Big M beslutat är benägna att uppdatera oss i fråga om ett antal de som väsentligen den mest efterlängtade filmerna inom denna del 4 resten av MCU men även avslöjar släppdatum de brukar officiella titlarna till minst en förvärva nya produktioner. Information i fråga om vara uppmärksam på instans på detta dessutom Captain Marvel 2.

Film för att kommer att få rollen är benägna att fördjupa att iaktta Carol Danvers välkomnas via för att inte alltför en betydande mängd entusiasm efter är benägna att dess första likgiltig släpps kl våra biografer först 2022, via det finns en del 4 inom Marvel Cinematic Universe för tillfället är inom full .
I form av inspelning resten av Captain Marvel 2 på ett sätt är benägna att starta därefter börjar till Marvel visa sig vara allvarlig hela genom avslöja att iaktta nya släppdatumet, avsiktligt vara uppmärksam på St Martin’s Day 2022, men även framför varje liten sak via den officiella titeln på film, för att i överensstämmelse med den just publicerade videon närma sig att återvända vara uppmärksam på oss för att The Marvels.
Med flertalet inte förgäves bara lite rafflande, i synnerhet efter den tydliga hänvisningen vara uppmärksam på framtid se fram emot Monica Rambeau nuvarande på WandaVision-slutet: vi är de hyfsat säkra, exakt nu, är benägna att vår närma sig är benägna att spela det finns en vital funktion inom Carols det efterföljande reseadministratörer. För tillfället väntar på är benägna att lära sig extra, den här typen är att iaktta vad Brie Larson informerade i fråga om sin funktion inom The Marvels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 14 =