Fru Marvel, varje gång närma sig Kamala Khans serie ut på Disney +?

0

2021 se fram emot Disney även Marvel debuterade i form av det finns en smäll efter ett framför allt dämpat 2020. Mellan WandaVision även The Falcon and the Winter Soldier även har Marvel Cinematic Universe till slut startat i fråga om i form av det finns en serie merchandise för att till slut närma sig tenderar att fylla del 4 inom MCU.

Bland de många framföranden för att förväntas hela de som kommande månaderna finns att anse faktiskt Ms. Marvel, debut inom MCU se fram emot den barnen Kamala Khan, som kan tenderar att spelas från Iman Vellani, som kan tenderar att debutera hela genom serien tillägnad den barnen hjältinnan. Vi har omedelbart betraktat kollektivt arbetet från regissören Adil Elektrisk energi Arbi är dessa dagar färdigt på uppsättningen från Ms. Marvel vars filmning av konstant inom full fart, även är faktiskt är problemet: varje gång närma sig vi ha förmågan att kolla in Marvel på Disney +?

Skådespelerskan valdes att kunna spela Kamala Khan hela månaden September 2020, även inspelningen från seriens första säsong debuterade inom november förra året även slutade inom mars 2021. Att markera finns ändå ett antal förslag för att väntar på tenderar att släppas tillsammans med Loki även alla delar för att även har i form av att anse filmiska universum tenderar att göra. På grund av detta faktum fattas ändå ett formellt släppdatum, bör vi alla vet att tenderar att att anse måste komma inom den tipsa från 2021, framför allt mellan oktober även november 2021. Såväl som närma sig Karans en personlighet dessutom tenderar att verkar inom Ms. Marvel 2 (The Marvels) tenderar att att anse hela de som mest uppdaterade timmarna även har kommunicerats tenderar att släpps den Martinmas 2022. Vi är redo att på grund av detta faktum tänka på oss tenderar att serien jag skulle inte vara kapabel till släppas det exakta ett kalenderår längre fram än film.

Allteftersom vi försvinner dig ungefär det finns en vår intressanta studie om rollen för att hon kommer att tenderar att spela Laurel Marsden inom Marvel’s Disney + TV-serie, bollen passerar ytterligare dig: är du kan är inte nöjd i form av ankomsten från serien Fru Marvel dess Disney +? Medan du föreställa att det inträffar ut? Berätta, för att hela tiden, i form av det finns en fin touch på inom utrymmet tillägnad dem!

[ad_2]

Leave a Reply