Rossoneri-fans gav Donarumi ett ultimatum: Tunga fras föll

I överensstämmelse med ganska mycket av italienska medier hade Milan-fans det finns en muntlig konfrontation genom användning av Gianluigi Donnaruma. Specifikt, det finns en grupp Rossoneri-fans bestämde sig i ett försök att reagera efter det nyhet är benägna att Donaruma bestämde sig i ett försök att gå genom användning av inom Juventus hela sommaren, varför pojken vägrade att förlänga för sitt kontrakt genom användning av klubben, vilket gav honom en möjlighet som är är benägna att göra mål som för att 16-åring.

Ett par svåra fras nämnde inom Milanel, dessutom fansen krävde är benägna att den italienska landslagsspelaren för att inte försvarade inom derbyet gentemot Juventus i fråga om pojken för att inte tecknar ett nytt kontrakt ungefär den punkten.
Det finns besvikna genom är benägna att Donaruma, för att ett av barn inom Milano, bestämde sig i ett försök att gå genom användning av inom den hatade rivalen av Turin, fast att iaktta bör betonas är benägna att bakom varje liten sak står agent Mino Raiola, för att förhandlar i fråga om villkor genom användning av Juventus och eftersom efter alla bara för att är ivrig på kontantbelopp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + seven =