Real Madrid stannar på olika tillräckligt med utrymme efter inneha slagit Osasuna

REAL MADRID Behålla olika inom La Liga efter inneha efterlämnat att anse sent att kunna slå Osasuna
Striden på toppen från La Liga inom Spanien värmdes citerar åter genom användning av varje Madrid-klubbarna inom aktion, som ett resultat av Atletico pressade sig förbi Elche genom användning av det finns en 1-0-seger, vilket betyder att Real Madrid hade varit tvungen tenderar att slå Osasuna på Estadio Di Stefano på ett tag på lördagskvällen i fråga om de kanske upprätthålla sig inom strid.
Segern hade varit kommande, dock för att inte övertygande, som ett resultat av Los Blancos inom 75 min kämpade att kunna leverera kommandot genom matchen, genom användning av Zinedine Zidane obetydligt genom användning av ett öga fast på nästa veckas Chelsea-match, välj för att försvinna varje Luka Modric dessutom Toni Kroos på bänken, åter genom användning av ungen Antonio Blanco på mittfältet.
Genom användning av Osasuna för att steg ambitiös att kunna försök att utjämna hade varit att anse mest sannolik oundvikligt Karim Benzema jag skulle inte förvärva sitt namn involverat ett eller annat sätt när som helst mannen matade bollen vara uppmärksam på Casimero, för att inom sin vänd lade bollen förbi Sergio Herrera att kunna försegla de som tre poängen på 80 min dessutom upprätthålla Real Madrid inom olika inom tabellen, två poäng efter Atletico, för att rapporterat förbi marca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − seven =