Honor Play 5-smarttelefonspecifikationer gör det känt

Honor Play 5 närma sig i form av det finns en 64 MP huvudkamera men även stöder 66W laddning. Tipster Digital Chat Station hävdar är benägna att smarttelefonen drivs från det finns en Dimensity 800U-processor, liksom är benägna att den fick det finns en 6,53-tums FullHD + OLED-skärm som kan vara känd som ett sätt att ha det finns en tand titta på det finns en selfie-kamera.

Fingeravtryckssensorn syns för att inte på baksidan, dock det är det uppnåelig är benägna att den integreras inom den pratade om OLED-skärmen.
Tillsammans med 64MP huvudkamera närma sig att markera är benägna att det har varit det det finns en extremt extraordinärt enorma 8-megapixelkamera, det finns en 2-djupssensor men även det finns en 2-megapixel makrokamera.
Smarttelefonen är 7,46 mm tjock men även väger 179 gram. Den drivs från ett 3 800 mAh batteri för att antagligen laddas med hjälp av USB-C-porten.
Extra detaljer om smarttelefonen förväntas genom loppet av den kommande perioden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + eleven =