Resident Evil Village på PS5 även Xbox Series X | S: upplösning även bildjämförelse

0

Resident Evil Village sattes kommer in när sätta nästa nämner PS5 är Xbox Series X | S i riktning bort den spanska youtube-kanalen ElAnalistaDeBits, specialiserad på denna form av utvärderingsdestination.

De som video- verifierar att iaktta Resident Evil Village körs på PS5 med 4K och 60 fps även med strålspårning aktiverad, bör att iaktta finns i själva verket fakta ett antal nyanser även somliga variationer mellan de som tre plattformarna.
Tidigare upplösning native, som inte är markerat inom närvaro resten av schackboarding, i grund och botten även har det följande generations konsoler inga svårigheten att hålla koll på 60 kropp per sekund stadig och använder inte en strålspårning.
Hela genom är benägna att sätta igång denna teknologi förbytas utfärdar oundvikligen: nämner Xbox Series S den sjunker vara uppmärksam på variabla värden mellan 30 även 40 fps då däremot den är på PlayStation 5 60 fps inte förgäves så stenig för att den är på Xbox Series X.
Konsolen Sony checken som ett alternativ på uppladdningar, för att övertagande ungefärligen det finns en sekund lägre än plattformar Microsoft grund av förr SSD.

[ad_2]

Leave a Reply