Burnout verkar inom det finns en Sony-undersökning kollektivt genom användning av antal PS5-exklusiva

Hela genom Reddit rapporterade det finns en – det finns en Laurence-UK – det finns en nyfikenhet. Sony skickar till ett par entusiastisk spelare inom undersökningar: att iaktta den här typen är ej nytt, emellertid inom att iaktta den här typen fallet råda över spelaren märkt det finns en konstighet. Under loppet av undersökningen frågade Sony i fråga om användaren nånting hade hört talas i fråga om serien Utbrändhet. Nyfiken kan också vara sanningen det bland de många olika pratade om spelen fanns exklusiva verk från PS5 men även PS4 för att Marvels Spider-Man Miles Morales men även Godfall.

Reddit-användaren förklarar dessutom är benägna att inom det finns en efterföljande undran inom samma identiska omröstning Burnout nämndes under loppet av ett antal olika moderna deltar i. Hans undran är därefter: “Tänka på Sony är benägna att tjäna på denna IP?”. I själva verket är Burnout det finns en franchise för att ägs från Electronic Arts (EA), men även några omröstningsfrågor räcker för att inte så att spekulera på är benägna att Sony komma vad som kan behöver förvärva kontroll genom IP.
Det är det genomförbar är benägna att Burnout valdes huvudsakligen slumpmässigt, eller så representerar bara för att genren från arkadbil-videospel. Verklighet är är benägna att en del Reddit-användare hävdar att det kan genomförbar är benägna att Sony försök uppfatta vad allmänhetens nyfikenhet är se fram emot arkadkörningsspel, kanske inom avsikt är benägna att råd nya deltar i från denna stil. Tydligt är att iaktta bara för att hypotese.
Berätta se fram emot oss, behöver du kommer återvända ytterligare Burnout-sagan? Till sist behöver vi påpeka att iaktta någon person försök göra Burnout 3 Remake genom användning av GTA 5-motorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 10 =