Amazon Prime Video allihop TV-serier släpps inom maj 2021

Efter ytterligare april för att kännetecknas från att anse gigantiska medieintresset för att väcktes från LOL: Personer skrattar är på marknaden, vilket se framåt för att ganska mycket av abonnenter på tjänsten har varit ytterligare fin överraskning inom lätthetens namn (den här typen vår LOL-recension: Personer skrattar är på marknaden), den den här typen månaden Amazon Prime Video närma sig tenderar att rekommendera ett par produktioner för att kontakta poäng som kan vara lika prioriterad som ett resultat av det finns känsliga. Således traskar vi med ursprung i hemmahörande i den för senaste nytolkningen från bästsäljaren Vi, b l okes med ursprung i hemmahörande i Berlin Zoo, för att berättar i fråga om ytterligare grupp unga dessutom deras klämma sig inom drogberoende, anpassning från Den underjordiska järnvägen (Den underjordiska järnvägen), roman från skapare Colson Whitehead belönad via ytterligare Pulitzer och eftersom berättar historien i fråga om den svarta slaven Cora, för att bestämmer sig som ett sätt att fly med ursprung i hemmahörande i plantagen genom vilket hon bor och eftersom på sin färd vara uppmärksam på frihet närma sig tenderar att bevittna antal tillvägagångssätt på vilka rasism är redo att leverera variant.

Eftersom den finns att anse tillräckligt med utrymme se framåt för att Förgifta, ytterligare doku-serie för att startar med ursprung i hemmahörande i de som {ökända} händelserna inom Djävulerna inom nedre Modena-området (till och med adresserad inom e bok dessutom inom den homonyma podcasten med ursprung i hemmahörande i Pablo Trincia) dessutom eftersom den sammanflätas via de som mer moderen från Bibbiano dessutom utredningen Änglar dessutom demoner. Till sist finns att anse dessutom ett alternativ se framåt för att följare från ung {vuxen} grund av Panik, serie baserad på romanen via samma identiska namn dessutom via showrunner samma identiska berättare Lauren Oliver. Så låt oss kontrollera inom detalj nyheterna som kan inom maj på Amazon Prime Video.

Vi, b l okes med ursprung i hemmahörande i zoo inom Berlin – med ursprung i hemmahörande i den 7 maj

Den tyska serien Amazon Autentiska berättar historien i fråga om Christiane F. dessutom hennes {ökända} grupp ungefär Bahnhof Zoo (ytterligare station inom Berlins förbereda) inom åtta del inom ytterligare nytolkning från den internationella bästsäljaren. Historien i fråga om Christiane, hennes kompisar dessutom deras fördärvliga instanser inom narkotikamissbruk dessutom prostitution råda över i verkligheten chockat en komplett generation dessutom för tillfället är återupplivas den inom ytterligare en samtida nyckel.
Vi, b l okes med ursprung i hemmahörande i Berlin Zoo det följande beskrivningen i fråga om sex unga förebygga obevekligt som ett sätt att att uppskatta sina önskar i fråga om framgång dessutom frihet försvinner efter sig av fogor, föreläsare dessutom allihop för att för att inte förstår dem. Christiane (Jana McKinnon), Stella (Lena Urzendowsky), Babsi (Lea Drinda), Benno (Michelangelo Fortuzzi) Axel (Jeremias Meyer) dessutom Michi (Bruno Alexander) kastar sig komma in inom Berlinkvällar gränslös eller riktlinjer som ett sätt att ha det roligt liv, kärlek dessutom frestelser till de som inser tenderar att denna extas för att inte bara för att närma sig tenderar att förstöra deras vänskap och använder inte en kasta dem inom ytterligare avgrund.

The Underground Railroad – med ursprung i hemmahörande i 14 maj

Denna tio-avsnitt Amazon Autentiska begränsade serie, baserad på Colson Whiteheads Pulitzer-prisbelönta roman via samma identiska namn, vill Oscar-vinnaren Barry Jenkins för att showrunner, regissör dessutom chefen producent.
Underground Railroad berättar se framåt för att bestämd flyktförsök se framåt för att Cora Randalls frihet (barnen lovar Thuso Mbedu) inom södra Förenta staterna framför inbördeskriget. Efter vara ägare till rymt med ursprung i hemmahörande i ytterligare plantage inom Georgien i jakt efter den {ökända} “Underjordiska järnvägen” upptäcker Cora tenderar att att anse för att inte bara för att är ytterligare metafor och använder inte en ytterligare riktig järnväg full från ingenjörer dessutom förare dessutom ett hemligt community. Från tunnlar dessutom antydan hela södra jorden. .
Tillsammans med sin färd jagas Cora från Ridgeway (Joel Edgerton), ytterligare duschjägare som kan vara fast valen tenderar att leverera henne igen vara uppmärksam på den plantage hon flydde med ursprung i hemmahörande i; mycket mer som ett sätt att flickans mamsen, Mabel, är den den som personen mannen aldrig råda över lyckats fånga. Flyttar med ursprung i hemmahörande i ytterligare stat vara uppmärksam på ytterligare en annan, Cora bör möta att anse tunga arvet med ursprung i hemmahörande i ytterligare mamsen för att övergav henne dessutom hennes brott som ett sätt att försök att konstruera ett liv för att hon för att inte ens trodde har varit uppnåelig..
Il solid di The Underground Railroad è composto da Thuso Mbedu, Chase W. Dillon e Joel Edgerton, affiancati da Aaron Pierre, William Jackson Harper, Sheila Atim, Amber Gray, Peter De som Jersey, Chukwudi Iwuji, Damon Herriman, Lily Rabe, Irone Singleton , Mychal-Bella Bowman, Marcus “MJ” Gladney, Jr., Will Poulter e Peter Mullan.

Gift – med ursprung i hemmahörande i 25 maj

Det finns en kvällshantering inom juli 1997 plundrade polisen hemmet där genom vilket Federico Scotta bor via sin hushåll. Myndigheterna förordar att direkt avlägsnande från hennes två av barn inom åldern 3 kalenderår dessutom 6 månader. Federico anklagas som ett sätt att vara del av ett pedofilnätverk dessutom som ett sätt att ha utsatts se framåt för att sin dotter dessutom olika av barn sexuellt.
Således påbörjade historien i fråga om “Djävulerna inom att anse minska Modena-områdetytterligare serie instanser från pedofili dessutom satanism som kan att vägleda vara uppmärksam på tenderar att 16 av barn det helt avlägsnas med ursprung i hemmahörande i sina familjer. Undersökningarna avslöjar förekomsten från ytterligare sekt ledd från ytterligare präst för att utövade sataniska ritualer genom vilket av barn tvingades deltaga. De som medicinsk-juridiska bedömningarna spikar de som påstådda medlemmarna inom sekten dessutom inom juni 2000 dömdes allihop de som tilltalade inom maxi-rättegången inom första hand vara uppmärksam på långa fängelsestraff, varav ganska mycket av bekräftades inom efterföljande grad från rättegång.
20 kalenderår efter den journalistiska undersökningen från Pablo Trincia ifrågasätter så mycket som historien grund av fantastisk nya avslöjanden. Vara uppmärksam på distinktion med ursprung i hemmahörande i återuppbyggnaden från Trincia föddes ytterligare kommitté för att bildades från fosterfamiljer dessutom för tillfället är vuxna av barn. För tillfället inom 2019, inom den närliggande storstaden Bibbiano, bryter ett annat sensationellt instanser ut: ett antal socialtjänstkonsulter släpps kl utredning som ett sätt att ha tagit bort minderåriga med ursprung i hemmahörande i sina familjer. Är “giftet” ändå inom omlopp? Poison är ytterligare doku-serie via 5 del producerad från Fremantle se framåt för att Amazon Prime Video, skriven dessutom regisserad från Hugo Berkeley.

Panik – med ursprung i hemmahörande i 28 maj

Panic är den nya Amazon Autentiska-serien se framåt för att barnen vuxna inom tio en-timmars del, skrivna dessutom skapade från Lauren Oliver (är förutsatt på hennes bästsäljande roman via samma identiska namn). Historien går ner och inom ytterligare Texas tätort genom vilket ett och annat sommarsäsong nyutexaminerade deltar inom ytterligare rad elimineringsutmaningar, överväga att det kan deras den som sannolikhet att retirera med ursprung i hemmahörande i deras svårigheten dessutom förändra till det bättre deras liv.
Däremot inom kalenderår råda över principerna förändrats – insatserna råda över aldrig varit ökad dessutom alla delar blev men farligare. Deltagarna bör möta sin djupaste dessutom mörkaste oro dessutom tvingas för att hitta enkla metoder till en alltför stor mängd det finns villiga tenderar att riskera att uppnå.
Lauren Oliver skapade dessutom skrev Panic dessutom är chefen producent via Joe Roth, Jeff Kirschenbaum dessutom Adam Schroeder. Lynley Bird dessutom Alyssa Altman är co-executive producenter. Panik produceras från Amazon Studios. Huvudpersonerna är Olivia Welch “Heather Nill,” Mike Faist “Dodge Mason,” Jessica Sula “Natalie Williams,” Camron Jones “Bishop Mason,” Ray Nicholson “Ray Hall,” Enrique Murciano “Sheriff Cortez”.

Varendaste olika utgåvor inom maj 2021

The Good Kampstudier – den 3:e säsongen med ursprung i hemmahörande i 15 maj
Avslutningsvis rapporterar vi ankomsten från den 3:e säsongen från The Good Kampstudier, ytterligare avknoppning från att anse en alltför stor mängd uppskattade juridiska drama The Good Wife, för att till och med finns inom plattformens lista. Serien går ner och ett kalenderår efter den tipsa från moderserien dessutom vill Christine Baranski, Cush Jumbo dessutom Sarah Steele reprising deras karaktärer. Den 3:e säsongen hade premiär 2019 dessutom består från 10 del.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =