Moon Knight, denna sort är att iaktta första fotot av uppsättningen resten av Disney + -serien genom användning av Oscar Isaac

De som första fotografierna av uppsättningen Moon Knight råda över spridits på sociala medier den här dagen, Oscar Issac närma sig tenderar att tolka Marc Spector inom den en betydande mängd efterlängtade serien Disney + filmning händer inom Ungern.

Moon Knight är alter ego resten av Marc Spector, det finns en före legosoldat för att förråddes resten av sitt personal till 1 expedition å andra sidan återupplivades resten av den forntida egyptiska månens gud, Khonshu, inom byta emot hans tjänst se fram emot gudomligheten.
I enlighet med rykten cirkulerad sig produktionen ytterligare Budapests konstmuseum genom loppet av några dagar, tyder på detta på tenderar att Egyptisk mytologi skulle vara det finns en integrerad del resten av showen, kan ni låt oss titta på image resten av att iaktta pågående arbetet längst ner inom nyheterna.
Moon Knight kan bära MCU inom det finns en mörkare riktning när som helst den släpps kl våra skärmar, föreslår historier såväl som extra orienterad handling ytterligare vuxna med avseende på några karaktärer.
Vi har ingen aning en betydande mängd i fråga om handlingen såväl som rollerna, se fram emot är faktiskt känner vi bara för att skådespelerskan May Calamawy gick genom användning av inom rollen för att Moon Knight inom det finns en nyckel topphemlig funktion e Ethan Hawke närma sig tenderar att spela viallainen. Olika i detalj utförligt är knappa, de som som kan vara berörda inom produktionen avslöjar för att inte vad för att väntar oss, å andra sidan det är det tydligt tenderar att Moon Knight jag skulle inte ha förmågan att leverera MCU ytterligare det finns en sin helhelt ny scen.
Att markera finns för att inte det finns en men formellt släppdatum per Moon Knight, även när serien förväntas debutera 2022. För tillfället Oscar Isaac pojken bekräftade citerar sina stridskvaliteter inom Moon Knight bakom kulisserna e Ethan Hawke nämnde tenderar att pojken hade varit belåten genom tenderar att arbeta genom användning av Moon Knight genom användning av Isaac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × three =