Risk Wheels Unleashed, gameplay trailer men även skyskrapanivåer

Milestone men även Mattel släppte det finns en ny dessa dagar speltrailer och fåtal foton på Risk Wheels Unleashed. Dagens funktion är att indikera graden av Skyskrapa, skyskrapan, den olika arrangera för att vi är benägna att springa på.

Efter avslöjade det rostiga och mörka garaget det är det dags för att titta på denna nya tillräckligt med utrymme genom vilket vertikaliteten har fått huvudpersonen. Ligger till minst en byggarbetsplats, skyskrapa närma sig är benägna att innefatta antydan spridda genom tre antal våningar inom byggnaden hela öka, i form av områden för att absolut närma sig är benägna att kolla in spelarnas höjdfruktan.
Du måste ha läst vårt försökt av Hot Wheels Unleashed?
Den nya spelvideon introducerades dessutom 6 nya bilar resten av de som genom 60+ som kan är benägna att det har varit det tillgängliga arbetsdag 1. De som 6 nya bilarna är: Bump Around, Mountain Maule r, Sandivore, Tillväxt Car, Buns of Steel, Fast Gassin 4 Motosaurus.
Denna sort är ett antal nya foton resten av Risk Wheels Unleashed.
Risk Wheels Unleashed erbjuder spelarna är benägna att köra fordon för att i fråga om de som lekte i form av leksaksmodeller. Sporten även har dessutom det finns en Spårredigerare vilket gör är benägna att entusiastisk spelare är redo att anpassa antydan inom vilken spelmiljö för att i ändå men även dela dem i form av samhället.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 11 =