hela högen utvecklingsteam inuti Activision Blizzard jobbar genom användning av serien

Denna dag hela högen utvecklingsteam ägd från Activision Blizzard Jag jobbar genom användning av det finns en den som serie: att markera call of Duty. Efter alla är studior för att Blizzard eller King uteslutna av högen.

På detta rapporterades från Andy Robinson av VGC, efter det nyhet i fråga om massuppsägningar i leksaker för Bob, utvecklaren från Crash Bandicoot 4: It’s About Time, genom användning av de som överlevande kapade så att arbeta på den legendariska serien från militära skyttar.
Verklighet är är benägna att Activision Blizzard för att inte jag skulle inte ha annat än titlar av Call of Duty-serien genom förbättring men även jag skulle inte ha övergivit de som allaredan förvärva alternativa projekten. Paradoxalt för en organisation som kan vara född genom användning av avsikt att leverera videospelförfattare ett rykte men även lämna dem fria är benägna att skapa vad de som önskade att.
Vad betyder på detta vänta entusiastisk spelare? Inom men även baksidan allt mer COD men även mycket mindre men även mycket mindre titlar än de som olika immateriella rättigheter inom händerna på Activision, för att kan möjligen anförtro betydligt ta sig an tredjepartslag i fråga om att markera krävs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 1 =