Hawkeye även hans nya dress på fotografierna med ursprung i hemmahörande i uppsättningen!

Även när film inte för länge sedan råda över avslutats av kontinuerligt spoilerfoton att återvända med ursprung i hemmahörande i uppsättningen Hawkeye, som kan är benägna att låt oss titta på karaktären resten av Hawkeye spelas för att hela tiden resten av Jeremy Renner inom den nya rollen för att mentor i ett försök att hantera stafettpinnen. I riktning bort fotografierna vara insatt i dessutom låt oss titta på Marvel-karaktärens nya dress.

På image för att publiceras på Twitter försöker vi sanningen är Jeremy Renner inom sin nya Hawkeye-kostym posera kollektivt via skådespelerskan Alaqua Cox som kan är benägna att göra sin Marvel Cinematic Universe-debut via Maya Lopez, aka Echo. Image inom undran Cox dessutom sport det finns en dress inspirerad resten av hennes tecknad en personlighet komplett via det finns en på vänster axel. Att mäta resten av sminken för att täcker del av Reners ansikte via scenblod ser ut som om att iaktta för att i fråga om Hawkeye närma sig det som får sitt arbete klippt ut genom loppet av serien.
Renner hade dessutom tackat så mycket som besättningen efter december resten av skjutningen på Hawkeye: “Finemang gjort se fram emot allihop @marvel @disneyplus, så mycket som vårt personal, ytterligare stunteamet @heidimoneymaker även ytterligare den extraordinära rollen se fram emot varje sak svårt arbete för att läggs ned inom denna show!!! Vi är redo att för att inte redo via för att separera att iaktta via. Tacksägelse allihop se fram emot den vackra resan. “
Hände ihåg att iaktta inom Hawkeye tolken ytterligare Hawkeye, för att återvänder ytterligare karaktären se fram emot 6:e gången efteråt Thor, The Avengers, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War även att iaktta ovan pratade om Slutspel, närma sig är benägna att förenas via Hailee Steinfeld för att Kate Bishop, den nya Hawkeye. Medverkande inom serien består av dessutom Vera Farmiga, Tony Dalton, Alaqua Cox, Zahn McClarnon och ju Florence Pugh, som kan är benägna att debutera för att Yelena Belova inom Svart änka.
Vilka är dina förväntningar på Hököga? Metoder till närma sig att iaktta i enlighet med din mening är benägna att sammanflätas via händelserna inom Scarlett Johanssons efterlängtade likgiltig filmföreställning? Berätta se fram emot oss inom kommentarfältet under!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 3 =