den nya film med ursprung i hemmahörande i författarna ytterligare Spider-Man anländer ytterligare Netflix!

Närma sig med ursprung i hemmahörande i för närvarande den 30 april se fram emot samtliga prenumeranter på streaming on demand-tjänsten Netflix den nya animerade film med ursprung i hemmahörande i Sony Animation, The Mitchells vs. the Machines, debutfilm se fram emot regissören Michael Riarda.

Det finns en förvirrad samt dysfunktionell familjes bilresa övertagande det finns en motreaktion varje gång Mitchells befinner sig under loppet av det finns en robotapokalyps samt har fått mänsklighetens slutlig, osannolika hoppa.
Producerad resten av Academy Awards Phil Lord, Chris Miller e Kurt Albrecht, tilldelas se fram emot Spider-Man: A New Universe samt yrkesskribent ytterligare LEGO-filmen samt genom användning av inom huvudversionen resten av Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Beck Bennett, Fred Armisen, Eric Andre samt Oscar-vinnaren Olivia Colman, Mitchells emot maskinerna att anse börjar till varje gång den alternativa samt uppfinningsrik Katie Mitchell är antagen ytterligare hennes drömfilmsskola samt är redo att för att inte redo genom användning av för att försvinna huset samt träffa ”sitt av föräldrar”. Hennes far Rick, en gigantisk naturälskare, insisterar på tenderar att så mycket som familjen det henne ytterligare högskolan till minst en slutlig vägresa, emellertid sammanfattning varje gång utfärdar ser ut som om för att inte ha förmågan att växa till att bli värre, familjen Mitchell befinner sig under loppet av ett robotupplopp: samtliga tekniska till saker – med ursprung i hemmahörande i smartphones ytterligare roomba-dammsugare, ytterligare den fördrivna Furby – hyrs ut inom funktion tenderar att fånga var och en människa på planeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 15 =