Vi fick beklagligtvis 1: 2 mål som, å andra sidan City gjorde förutom oss

PSG-a Maurisio Poketino (Mauricio Pochettino) växte till desillusionerad efter PSG inom kvällens nederlag inom den primära semifinalmatchen inom Champions League (1: 2).
– Att markera fanns två antal halvor. Vi hade varit kvalitativ först. Vi skapade chanser även förtjänade ledningen, å andra sidan genom olika halvåret hade varit de som högre än oss. Vi fick beklagligtvis mål som, å andra sidan de som gjorde förutom oss – uttalas Poketino även tillade:
– Vi är de en alltför stor mängd besvikna genom den 2 medgivna målen. Det är det besvärligt för att helt enkelt acceptera tenderar att att markera hände oss inom semifinalen, det är det smärtsamt. Hela olika halvåret hade varit de som extra konsekventa. Att markera hade varit besvärligt se framåt för att oss att behandla, dem. Kroppslig hade varit de som extra aggressiva även vi hade besvärligt det som får igen bollen.
I alla fall överväga pojken tenderar att hans reglering är redo att nå finalen.
– Måste du av religion på fotbollsfolks. Vi åker dit i fråga om sex dagar även vi kommer att tenderar att försök att vinna även göra mål som. I själva verket är vi genom bara lite tryck, å andra sidan inom fotbollsfolks bör du kan försök att – tillade pojken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − six =