UEFA ansluter sig ytterligare “total tystnad” på sociala community

0

UEFA infört på torsdagen tenderar att att markera ifrån fredag ​​ytterligare måndag närma sig tenderar att gå i form av inom den “totala tystnaden” för att initierats resten av engelska fotbollsklubbar på sociala community inom protest emot rasistiska förolämpningar vars lidande är fotbollsspelare.

– Att anse finns missbruk både botten men även inom sociala community. På detta är oacceptabelt men även att markera bör avslutas i form av stöd de flesta av folket, juridiska organ men även robust sociala community – sade UEFA-president Alexander Ceferin.
– Det tillståndet hatkulturen utvecklas och använder inte en straff är skadligt, för att inte bara för att se framåt för att fotbollsfolks och använder inte en se framåt för att så mycket som samhället – tillade Ceferin.
På lördag meddelade engelska klubbar hel tystnad på de som sociala nätverken inom engelska fotbollsförbundet, Premier League men även olika engelska ligaklubbar men även Women’s Super League, ifrån 14 på fredag ​​ytterligare 22.59 på måndag.
Åtgärden, genom vilket hela högen engelska fotbollsorgan närma sig tenderar att “stänga sina konton på Fb-, Twitter men även Instagram”, är “en lösning på att markera kontinuerliga diskriminerande missbruket för att stöds på sociala community resten av idrottare men även en hel del folk ifrån att markera offentliga livet relaterade ytterligare fotbollsfolks” , rapporterar Hina.
Valet tenderar att starta denna åtgärd fattades efter tenderar att det finns en jämförbara åtgärd genomfördes resten av skotska Premier League Rangers men även engelska klubbar Birmingham men även Swansea vars fotbollsspelare Jan Dhanda, Ben Cabango men även Jamal Lowe inte för länge sedan vände lidande se framåt för att rasistiska förolämpningar på Nätet.
Eftersom den begynnelse resten av året även har ett antal fotbollsspelare inom Manchester United, för att Anthony Martial men även Marcus Rashford, liksom Chelseas Reece James, förolämpats på sociala medier.

[ad_2]

Leave a Reply