Messi säger vara uppmärksam på Barcelona tenderar att mannen du föreslår för att stanna mötet mellan Messis far, spelarens agent och därav Barcas president Joan Laporta

0

Utmärkta nyheter vänta Barcelonas följare. Leo Messi ser ut som om kommer att behålla vistelser på klubben bara lite lång sikt. I enlighet med ‘Television Española’ råda över den argentinska stjärnan omtalat vänta de som katalanska jättarna vad hans efterfrågan är med ett syfte att mannen ska behålla.

Leo Messi längre sikt börjar till förändras till klar. Den argentinska stjärnan råda över i överensstämmelse med plikt omtalat Barcelona de som villkor mannen ställer vänta honom att förlänga för sitt nya Barca-kontrakt, rapporterar TVE.
Att iaktta råda över talats en alltför stor mängd på vad dessa villkor är redo att vara, fast det fungerar som i fråga om varje sak låta tenderar att konstruera ett konkurrenskraftigt arbetskraft. Leo Messi behöver vinna Champions League återigen.
TV3 gör det känt att iaktta hade varit ett samla mellan Messis far, spelarens agent och därav Barcas president Joan Laporta. Jorge Messi förstod visst från klubbens svåra affärsmässig tillfälle.
En mängd klubbar behöver skriva Messi med ursprung i hemmahörande i Barcelona, ​​fast förvärva sidor råda över i verkligheten rekommendation via honom. Vara uppmärksam på sista, identiska till förra sommaren, finns att iaktta tre av andra: bo på Barca, gå vara uppmärksam på Man City eller gå vara uppmärksam på PSG. Argentina och därav MLS är ur image.
Inom kalenderår försöker att iaktta ut för att pariserna närma sig tenderar att inklusive komma in ett enormt princip vänta Messi, fast Laporta är redo att förstöra Al-Khelaifis flygplan.
Via på detta sagt närma sig sanningen det Messi och därav Laporta är kompisar för att inte att påverka argentinern att hålla fast vid katalanerna. Barcelona bör göra signeringar och därav bilda ett konkurrenskraftigt arbetskraft. Ett rykte finns på bordet och det är det för att inte Neymar: Erling Haaland.
Möjliggöra hans överföringskrav råda över accepterats bör Messi betalas fenomenal. För att ‘TV3’ rapporterade råda över Messi gjort att iaktta accepterade tenderar att förmedla det finns en 50% lönesänkning vänta att iaktta första året.
Det fungerar som i fråga om Leo Messi närma sig att notera det finns en ny affär. Att iaktta finns ändå inte en enda affär, fast att iaktta försöker ut för att Messi och därav Barca är villiga tenderar att träffa det finns en affär och det är det en alltför stor mängd viktigt.

Leave a Reply