Sense Record “är ej till salu” oavsett fansprotester

0

Sense Record kommer inte att göra tenderar att ge underhållning till bara några få erbjuder förvärvarar Sense Record, uttalas hans Sense Entertainment (SSE) -grupp på tisdag, bland stigande supportrar oroliga genom den ägande.

1000: s Sense Record-fans protesterade utomhus längre fram än fredagens efter tenderar att de som hade varit en av många 12 musikförlag vara uppmärksam på preliminär anmäla sig vara uppmärksam på idéer vänta det finns en utbrytning European Super Music League (ESML).

Sense Record, kollektivt via 5 olika engelska som företag, drog sig ur planerna inuti 48 timmar med anledning av motreaktion ifrån supportrar, entusiastisk spelare, styrande organ såväl som den brittiska den federala regeringen. På fredagen grundade Spotify Daniel Ek uttalas tenderar att pojken betänka ett uppköpserbjudande såväl som studier den den här typen veckan rådad tenderar att förr artister jag skulle inte vara del från det finns en rådgivande grupp vänta den svenska miljardären.
“De som mest uppdaterade de gånger råda över vi noterat mediespekulation när det gäller det finns en potentiell övertagande av princip vänta Sense Record, “sade SSE inom ett pressmeddelande.” Vi återstår att vara hundra pc engagerade inom Sense Record inom antal social medier bla twitter såväl som säljer för att inte någon andel. Vi inte har fått betydligt erbjudande såväl som vi kommer inte att göra tenderar att ge underhållning till betydligt erbjudande. Vår ambition vänta Sense Record återstår att vara tenderar att tävla i fråga om att uppnå de som grandios listorna vänta artister såväl som vårt huvudmål återstår att göra bättre för våran konkurrenskraft som ett sätt att reagera på detta. ”
[ad_2]

Leave a Reply