Japan satsar på avhämtningstjänsten “Nashiro Unatoto” börjar till den 28 april inom Sagamihara City specialiserar på ålrätter att tillägga hemlagat ris

“Unadon Double”, som kan vara den väsentligen den mest lönsamma att tillägga utbredda, att tillägga ålrätter avhämtningstjänsten “Nashiro Unatoto” börjar till den 28 april inom Sagamihara City specialiserar på ålrätter att tillägga hemlagat ris

G-FACTORY Co., Ltd. (huvudkontor: Shinjuku-ku, Tokyo, VD: Masayuki Hihira), för att nuvarande ledningsstöd ta sig an som företag för att utvecklar serviceföretag i form av inriktning på restauranger och så vidare., tillsammans med tenderar att genomföra restauranger. Även har undertecknat det finns en licens bosättning i form av Alive Food Service Co., Ltd. (huvudkontor: Sagamihara City, Kanagawa Prefecture, Konsult: Junichi Arai) se framåt för att “To Nashiro Una”. Alive Food Service Co., Ltd. närma sig tenderar att starta leveransservicen “Nashiro Unatoto” inom Sagamihara City, Kanagawa Prefecture av 28 april den här dagen.

Avslutningsvis närma sig “Nashiro Unatoto” tenderar att gå vidare ta sig an Kanagawa Prefecture!
Vi har omedelbart tecknat ett licensavtal i form av Alive Food Service Co., Ltd., för att begrundar tenderar att stärka beskedet på behov på uttagningsleverans för att det finns en en strategi se framåt för att “hemlagad ris” för att ändå händer. Alive Food Service Co., Ltd. öppnar “Charcoal Grill Hakkenden Sagamihara Hoshigaoka Store (1F, 2-3-2 Yokodai, Chuo-ku, Sagamihara City, Kanagawa Prefecture)” av den 28 april den här dagen. Vi startar uttagningen leveransservice.


Chuo-ku, Sagamihara City, genom vilket affärslokalen ligger, är en föredragen bostadsområde för att pendlarstad i form av bekväm ta sig an centrala Tokyo att tillägga Yokohama. Såväl som är Kanagawa Prefectural Road 57, för att passerar framför affärslokalen, huvudvägen för att förbinder Chuo Ward inom Sagamihara City att tillägga Machida City inom Tokyo, att tillägga att markera finns ganska mycket besökare på webbplatsen att tillägga en mängd restauranger är uppradade. Det är det det finns en gourmetgata som kan tenderar att uppfylla magen hos lokalbefolkningen att tillägga individer som vidtar allmänt. Kommer du att kunna för att använda sig av den praktiska efter dina vill ha, ta sig an instans lunch på allmänt, avhämtning för att det finns en matlåda att tillägga leverera för att ett hjälpmedel i ett försök att berika “hemris”.

Avhämtning är redo att hämtas inom “Charcoal-grilled Hakkenden Sagamihara Hoshigaoka Store (1F, Solaire Yokodai, 2-3-2 Yokodai, Chuo-ku, Sagamihara City, Kanagawa Prefecture)”, att tillägga leveransservice närma sig tenderar att levereras ta sig an inom synen resten av återförsäljare resten av “Uber Eats” ..

För att i form av de som omedelbart hanterade butikerna närma sig vi att tillhandahålla att markera ta sig an lokalbefolkningen för att det är kommer du att kunna förmånen från den tjocka ålen.
Unatoto Nashiro, för att även har 39 av återförsäljare inom Japan (tillsammans med av återförsäljare som fokuserar på uttag att tillägga leverera) att tillägga 8 av återförsäljare utrikes, närma sig tenderar att hålla fast vid det tenderar att fungera för att det finns en specialbutik genom vilket du kommer simpelt är redo att förmånen från ålrätter i form av mottot “billigt, som rör sig fort att tillägga utsökt. “Vi tenderar att maximera vår expansion både inom Japan att tillägga utrikes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + seven =