Handmaid’s 4 släpps 28 april 2021 uteslutande streamingtjänster. De första tre episoderna av serien 10 avsnitt finns tillgängligt

Det har redan gått några år sedan vi senast gick in i The Handmaid’s Tale-världen, serien skapad av Bruce Miller baserat på Margaret Atwoods roman med samma namn. Nu är showen på väg att återvända med tio nya icke-släppta avsnitt som fortsätter juni Osbornes kamp för kvinnors frihet.

Säsong 3 slutade med att juni sköts, men huvudpersonen i serien kommer verkligen inte att ge upp framför några kulor men det kommer att återgå tuffare än någonsin. Den fjärde säsongen kommer därför att se karaktären som spelas av Elisabeth Moss bli obestridd ledare för ett uppror mot Gilead vilket emellertid kommer att provocera gudar mycket farliga risker både för henne och för dem runt omkring henne. där törst efter rättvisa och hämndDe kommer dock att vara starka nog att nästan konsumera henne och förstöra hennes käraste relationer. Vi måste se om hjältinnan kommer att kunna vinna denna personliga kamp också.

Under den fjärde säsongen har vi sedan möjlighet att ta reda på vad som kommer att hända med befälhavare Lawrence – som hjälpte Juni och Mars i deras verksamhet – så får vi se mer av det förflutna Nick Blaine (Max Minghella), om hans roll när han grundade landet. Angående Fred och Serena, båda kommer att möta rättvisa för sina krigsförbrytelser.

Handmaid’s 4 28 april 2021 uteslutande på Hulu-plattformen. De första tre episoderna av serien, som består av totalt 10 avsnitt, har publicerats på plattformen samtidigt, medan de andra kommer att släppas en i taget varje vecka. Vi informerar dig om att tre avsnitt av de 10 också kommer att regisseras av samma huvudperson Elisabeth Moss.

Seriens huvudperson, för länge sedan, han förklarade ändå att alla givna löften kommer att hållas. Hans juni kommer att fortsätta att kämpa, som också ses i trailer för fjärde säsongen av The Handmaid’s Tale. I de nya avsnitten sa skådespelerskan:

“På sätt och vis vi håller många av löftena vi har gjort under de senaste tre åren, och vi kan verkligen inte bara se juni utan många andra karaktärer går dit de aldrig har gått tidigare och förändras dramatiskt. Och det är en fantastisk säsong som vi självklart valde att skjuta i full pandemi. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =