Game of Thrones, produktionen resten av spin-off House of the Dragon: de som första fotografierna!

0

Första foton av uppsättningen Drakens av hus, den efterlängtade Game of Thrones spin-off. De som första fotografierna resten av Matt Smith men även Emma D’Arcy inom rollerna för att Daemon Targaryen men även prinsessan Rhaenyra Targaryen dök nämner på Twitter efter de spelade kommer in det finns en sekvens. Den 2 fotografierna togs på Holywell Bay Beach, Cornwall.

Daemon Targaryen platinablont hår men även det finns en slående likhet via Viserys Targaryen, bror vara uppmärksam på Daenerys (Emilia Clarke) inom Game of Thrones. Rhaenyras en blick dessutom vad det finns egenskaperna hos House Targaryen.
Utformad resten av George RR Martin, kollektivt via Ryan Condal men även Miguel Sapochnik, närma sig TV-serien dessutom är benägna att inkludera Paddy Considine för att King Viserys men även Olivia Cooke för att Alicent Hightower.
Inspelningen startade titta på bara för att två dagar av den anledningen som men även bekräftelsen hände av fotografierna på rollbesättningen för att läste manuset.
Inom center resten av april presenterades den ett massivt nytt inträde inom rollen för att House of the Dragon, mest sannolik en av de viktigaste efterlängtade showerna genom det efterföljande TV-säsong efter den stora framgången via Game of Thrones på ett tiotal år resten av TV, för att är redo att rafflande följare av så mycket som världen.
Tillkommande tider kan vi via mäktiga chans undersöka olika serier relaterade vara uppmärksam på Game of Thrones-världen; att iaktta även har pratats i fråga om Det finns en sång resten av is men även eld för att det finns en möjlig ny avknoppning.
Se framåt för att tillfället finns inga bekräftelser men även huvudmål ligger det hela på House of the Dragon.

Leave a Reply