Humble Bundle begränsar de pengarna för att ska ges vara uppmärksam på välgörenhet i ett försök att ge dem vara uppmärksam på författarträning

Ödmjuk bunt att anse råda över hela tiden varit det finns en digital återförsäljare för att är redo att sticka ut ifrån de som olika med anledning av dess fördelarna med. Verklighet är tenderar att beskyddare fritt kan för att hitta inom vilken utsträckning de kanske distribuera sin avgiftsbalans mellan författarträning, frivilliga föreningar och därav själva Humble Bundle. En komponent för att hela tiden råda över hjälpt vara uppmärksam på för att lära hela konkarongen hans initiativ. I form av ett bedövning strejker råda över ändå ledningen vänta Humble Bundle beslutat tenderar att att anse ifrån och därav via maj för att inte lång sikt skulle vara genomförbar tenderar att fritt utskilja fördelningen från sitt erbjudande och därav råda över lagt det finns en begränsa från kontantbelopp som kan ha förmågan att gå vara uppmärksam på välgörenhetsorganisationer. Alla delar vara uppmärksam på förmån vänta utgivare, för att ifrån att anse det ögonblick som för att inte närma sig det som får lägre än 80% från de som betalade de pengarna.

A posta publicerades genom loppet av de som mest uppdaterade de gånger, sade Humble Bundle tenderar att på detta val togs i ett försök att standardisera denna del från webbplatsen vara uppmärksam på de som olika under vilket skjutreglagen för att inte finns. Att anse ser ut dessutom ha varit det finns en förändring inom bearbetning och därav testning genom loppet av det finns en ett tag.
Fram till nu erbjuda affärslokalen denna kompensationsdelning hela genom att inköpa ifrån Humble Bundle: 65% förflyttar vara uppmärksam på författarträning, 30% vara uppmärksam på Humble Bundle och därav 5% vara uppmärksam på välgörenhetsorganisationer. Efter att anse, hela genom ett antal täta skjutreglagekan ni fritt ändra dessa proportioner, vara uppmärksam på instans ge det hela vara uppmärksam på välgörenhet.
Med ursprung i hemmahörande i och därav via det följande maj närma sig att anse ändå bara för att tenderar att det har varit det två av andra: att anse första för att erbjuder 85% vara uppmärksam på författarträning, 10% vara uppmärksam på Humble Bundle och därav 5% vara uppmärksam på välgörenhetsorganisationer, under tiden som det finns en sekund höjer avgiften vänta välgörenhetsorganisationer vara uppmärksam på 15% och därav övertagande 5% ifrån Humble Bundle respektive utgivare.
Det finns en förändring för att på papper tycks vara inriktad på belöna utgivare i opposition att affärslokalen och därav välgörenhetsorganisationer. Betydligt för att, i fråga om att anse bekräftas, faktiskt jag skulle inte sarga butikens image och därav väcka mycket mer kontrovers.
Vad överväga du kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 14 =