den gamla webbplatsen fortsätter att vara tillgänglig genom användning av hela högen PSP-, PS Vita- samt PS3-spel

Närhelst en massiv nyhet levereras till det finns en webbplats online eller det finns en tjänst, finns att anse oundvikligen hela tiden någon person för att önskar den gamla versionen framför den nya. Specifikt varje gång uppdateringen för att inte innefattar hela högen inom den gamla versionen. Att anse har varit på grund av detta faktum ganska mycket av för att inte har varit så nöjda genom användning av PlayStation Store och så de letade efter en metod är benägna att låt oss i fråga om den gamla layouten ändå har varit tillgänglig. Det finns en kunders lyckades till slut samt fick – på ett helt lagligt tillvägagångssätt – ännu en tidigare webbplats online inom PlayStation Store. Men även på på detta tillvägagångssätt kan pojken ha tillgång till hela högen spela ännu en gång PSP, PS Vita samt PS3, liksom information se fram emot PlayStation 4 samt PS5.

Att kunna göra på detta använde pojken det finns en Mozilla Firefox plug-in kallad ‘Valkyrie PS Store‘. Grund av på detta öka kan pojken komma åt det finns en absolut fungerande utgåva från den gamla PlayStation Store-hemsidan. Ifrån att anse kan ni köpa PSP-, PS Vita- samt PS3-spel omedelbart med ursprung i hemmahörande i Sony. Att anse behöver vi säger att de i egenskap av måste ha försvunnit tillfällig med ursprung i hemmahörande i nätverket samt som ett alternativ Sony har beslutat att bevara det under lång tid framöver.
Tydligen är på detta uppnåelig som ett resultat av Sony för att inte sin helhelt även har raderat den gamla webbplatsen och använder inte en bara för att “dolt” den. För att använda sig av tjänsterna Wayback-maskin samt archive.org kan användaren Chris Glass hämta {webbplatserna} samt köra dem på både Firefox samt Google Chrome. Inom nästa Twitter-tråd förklarar pojken det bästa sättet att:
Närma sig du kommer är benägna att dra nytta av denna chans?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − fifteen =