Ryan Giggs står hantera nämner vara uppmärksam på 5 kalenderår inom anstalt i fråga om pojken dömts se framåt för att övergrepp samt tvångskontroll

0

Ryan Giggs står hantera 5 kalenderår inom anstalt i fråga om pojken dömdes se framåt för att anklagelser se framåt för att övergrepp samt tvångskontroll.
Den förr i tiden Manchester United-mittfältaren Ryan Giggs är redo att förvärva nämner vara uppmärksam på 5 års anstalt efter tenderar att pojken anklagats se framåt för att övergrepp gentemot två tjejer samt tvångskontroll. Inom traskar natt lovade pojken tenderar att rensa sitt namn när som helst den walisiska FA vidimerade tenderar att hans ställföreträdare Robert Page jag skulle inte bära skyldigheter se framåt för att landets lagstiftning omkring sommarens EM.
Ryan Giggs hittades laddar en enorm resväska inom sin bilen samt lämnade sitt hus kl 15.00 igår se framåt för att polisstationen. Den 47-årige walesiska chefen för att kördes vara uppmärksam på polisstationen inom Swinton med avsikt att växa till att bli åtalad uttalas: “Jag ska tenderar att erkänna mig för att inte skyldig inom domstolsdocka.” Giggs påstods ha “kontrollerat” sin ex-flickvän inom tre kalenderår.
Fast på fredagen vidimerade Crown åklagarmyndigheten tenderar att walisern hade anklagats se framåt för att överfall samt tvångskontroll gentemot Greville. Den “olika kvinnan” för att att markera hänvisas vara uppmärksam på betraktas som det finns en god vän.
[ad_2]

Leave a Reply