Perez: Super League är den den som frälsningen se framåt för att fotbollsfolks!

Inom det finns en djup intervju i form av Madrid “AS” förklarar Real Madrids president sina tänkesätt relaterade ytterligare den nya fotbollstävlingen på den gamla kontinenten, för att men för att inte även har bildats – Super League.

“Planen för att även har skapats strider för att inte emot de som inhemska mästerskapen. Super League-projektet är en av de bästa möjliga svaret dessutom är gjord med ett syfte att stå till tjänst fotbollsfolks, med ett syfte att förvärva att anse ur krisen. Fotbollsfolks skadas allvarligt resten av ekonomin, konceptet är är benägna att skapa så ganska mycket nyfikenhet se framåt för att fotbollsfolks för att potentiellt. Jag föreställa för att inte är benägna att de som modifieringschanser för att UEFA medför är den rätta svaret. Vi är redo att för att inte redo ytterligare 2024, vi bör göra betydligt. eventuellt är en av de bästa svaret är benägna att de som 4 största lagen av allihop av länder som ska spela, att anse jag vet att jag för att inte, bör dessa dagar är ungdomar inom åldern 14 ytterligare 24 för att inte har intresse resten av fotbollsfolks som ett resultat av dem är uttråkade i förhållande till en del typer o f fritid som kan vara aktuella. “Att anse finns 4 miljarder följare på denna planet, varav hälften stöder Super League-klubbar.”
Efterfrågad varje gång mannen föreställa är benägna att Super League är redo att börja dela, uttalas Perez:
“Att anse bör göras så snabbt för att potentiellt, bör på detta idé bör definierade högre se framåt för att de äldsta.” “Genom de som första tre månaderna resten av pandemin led de som 12 klubbarna inom Super League förluster på 650 miljoner euro. Inom den tipsa resten av året, i form av detta pandemin, närma sig förlusterna är benägna att vara mellan 2000 dessutom 2500 miljoner euro.”

Leave a Reply