Pokémon, cosplayen vara uppmärksam på Misty av Juligeek är lika energisk för att det unika

Pokémon förblir det finns en serie för att särdeles använt av cosplayers, även när mänskliga karaktärer kanske är mycket mindre karismatiska än varelser, inom princip, å andra sidan en del blev del av populärkulturen för att den mytiska Dimmig, den här typen tolkas inom det finns en vackert cosplay av Juligeek.
Misty är bland de som historiska karaktärerna inom den animerade serien även online-spel: det är det Heavenly City Gym Leader, för att bestämmer sig att kunna observera Ash Katchum inom sina reseadministratörer hela genom är benägna att överlåta gymnastiksiffran vara uppmärksam på sina tre systrar, som ett minimum inom historien i fråga om den primära animerade serier från Pokémon, för att ligger inom Kanto-regionen. Hon är det finns en som gör en specialitet på pokémon från vattentyp även som rör sig fort har fått en massiv kompis vara uppmärksam på Ash även förblir sanningen är ett från de som väsentligen den mest identifierade ansikten inom Pokémons breda historiskt förflutet.
Juligeeks Misty är hyfsat trogen emot det unika: även när modellen tydligt vill ut extra {vuxen} seriens en personlighet ser ut som om andan energisk även positiv tjej ser ut som om ha förblivit intakt inom den den här typen tolkningen även bevarar ett antal originaldetaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =