utan kostnad demo tillgänglig inom hitta tid för att markera intressanta actionäventyret inom Zelda-stil

Tunika återvänder till slut som ett sätt att nuvarande sig offentligt samt gör att markera via det finns en demo tillgänglig off date den Steam, vilket gör att markera uppnåelig vänta ett antal dagar är benägna att prova att markera den här typen intressanta Zelda-stil actionäventyr samt olika klassiker resten av genren.

Det är det nästan med ursprung i hemmahörande i E3 2017 för att vi pratar i fråga om tunika, när som helst just på detta isometrisk äventyr av en antropomorf räv pojken fångade ögat hos en mängd för att en av många indie extra längre fram än perioden, däremot väntan jag skulle inte ändå vara långvarig. Tunika dök nämner åter året efter via Trailer E3 2018 och tio minuters spel samt försvinner av den anledningen som med ursprung i hemmahörande i scenerna genom ett antal kalenderår, tillsammans med sporadiska framträdanden inom sammanfattningsvideor resten av de som kommande spelen.
På detta är ett actionäventyr vänta PC samt Xbox utvecklat resten av Finji, kännetecknat resten av det finns en färgstark samt en alltför stor mängd fin grafisk variation av, liksom resten av det finns en mekaniker för att blandar miljöpussel via actionstrider, inom det finns en mix, för att påminner i fråga om Zelda, dessutom tillföljd av sagan samt att markera komiska utseendet.
Tja, efter en mycket lång tid ställs Tunic hantera de flesta ungefär LudoNarraCon-evenemanget, via det finns en demo för att bara för att är redo att laddas ner samt spelas. resultat i ta sig an måndagen den 26 april natt. Kommer du att kunna ladda ner Tunic-demo på denna adress, i själva verket utan kostnad.
Vänta de återstående väntar vi på och extra detaljer om släppet, för att inte kan vara framför allt ett borta. För att del av ID @ Xbox-programmet är Tunic planerad vänta PC, Xbox One samt Xbox Series X | S, vänta tillfället finns inga olika plattformar planerade.

Leave a Reply