Ifrån Chelsea via ett brev: Vi gjorde ett felet hela genom för att helt enkelt acceptera är benägna att spela inom Super League

Det är det inte chocken för att gjorde begreppet som bilda det finns en Super League inom fotbollsfolks.

Real Madrids president Florentino Perez säger är benägna att klubbar för att inte är redo att sluta konkurrensen så jämnt med anledning av kontrakten. Men den är säkert första personen som inom Chelsea inom London, Roman Abramovich, dök citerar.
“Blues” förklarade inom ett modigt brev vara uppmärksam på fansen är benägna att de som “djupt beklagar” är benägna att de som gick via inom Super League.
“Vår ambition är är benägna att vara de perfekta klubben på jorden, både på sfären men även i grannskapet. Vi grundade vårt är benägna att gå via inom Super League på att markera. När som helst att markera växte till klart är benägna att den nya ligan jag skulle inte leverera figur önskade att vi på inga villkor är benägna att Chelsea jag skulle inte missa utsikterna är benägna att spela inom det finns en så utestående liga, men även vi önskade att för att inte heller riskera är benägna att vår medlemskap släpar efter engelska rivaler. Efter fansens missnöje stod klubben “på bollen” men även lyssnade på fansens röst. Genom användning av hänsyn vara uppmärksam på missförstånd men även motstånd ändrade vi att markera ursprungliga valet, så vi beslutade att kunna för att inte vara del av den ligan. “Ägaren men även ledningen förstår är benägna att att markera hade varit ett val för att vi på inga villkor måste ha tagit via inom ett sådant rekommendationer. På grund av detta faktum beklagar vi att markera”, heter att markera inom brevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + ten =