uppdateringen PS5 dessutom Xbox Series X | S närma sig för att förbättra “atmosfären” inom sporten

0

[ad_1]

Cyberpunk 2077 att anse hade varit faktiskt ett från de som förmodligen den mest efterlängtade spelen från de flesta 2020. Dess ankomst tillgänglig på marknaden hade varit beklagligtvis för att inte positiv, huvudsakligen p.g.a det finns en rad tekniska svårigheten. I synnerhet konsolversionerna drabbades förmodligen den mest från det hela. På tal i fråga om det exakta PS5 dessutom Xbox Series X | S-versionerSåväl som erbjöd Cyberpunk 2077 för att inte det finns en riktig “det efterföljande generations uppgradering” (dessutom ytterligare dessutom genom användning av nu, 23 april 2021, är den för att inte tillgänglig). Bör när som helst pojken närma sig, närma sig den på ett tag ha förmågan att vara t tering “atmosfären” hela sporten.
närma sig av Adam Kiciński, VD se fram emot CD Idé. Även när Kiciński för att inte anger ett det exakta släppdatum se fram emot PS5 dessutom Xbox Series X | S-uppgradering från Cyberpunk 2077, uttalas är benägna att uppdateringen “närma sig vara ägare till ett betydligt inflytande på försäljningen dessutom den normala atmosfären” hela sporten. Genom användning av olika fras närma sig de som tekniska framstegen se fram emot dessa två variationer att se till ett visuellt extra rafflande deltar i dessutom på grund av detta närma sig den normala opinionen se fram emot Cyberpunk 2077 är benägna att förbättras.
I rad med vd se fram emot CD Idé närma sig den denna sort uppdateringen se fram emot PS5 dessutom Xbox Series X | S att påverka nya entusiastisk spelare är benägna att lansera på Cyberpunk 2077. Det är det obestridligt är benägna att en mega lite från konsolpubliken bara för att väntar på ankomsten från det finns en det efterföljande -gen patch: av denna anledning möjligt är benägna att förutsägelsen från chefen se fram emot att anse polska affärsrörelsen verkar vara noggrant.
Alla sakerna på detta närma sig ändå med all sannolikhet för att inte för att hjälpa försäljning på Google Stadia: chefen för CD Projekt skrattade åt dem.

[ad_2]

Leave a Reply