Resident Evil Village, den japanska musikvideoparodin även har slagit

0

Resident Evil Village är korrekt nu sporten, dessutom Capcom även har betraktat acceptabla är benägna att marknadsför det även på okonventionella tillvägagångssätt. genom vilket musikalisk parodi du kan vill ovan, se framåt för att det finns en sak, även har ett fullständigt genom 1, 0 00 000 visningar på 24 timmar.

Efter 30 minuters spelvideo tillägnad Resident Evil Village, denna sort är ett annat perspektiv på att markera nya kapitlet inom överlevnadsskräck serien från Capcom.
Experimentet uppskattades enkannerligen från japanska kunders göra en ersättning för tolkens lättviktslyft, Yoshi Ikuzo, dessutom sanningen det mannen inom videon sjunger en av många hans väsentligen den mest erkända låtar, Inom’m Going To Tokyo. Alternativt, i själva verket.
Ikuzo är det finns en berömd japansk Enka-sångare, dessutom inom originalsången pratade mannen i fråga om rätt sätt att mannen hatade byn mannen bodde inom som ett resultat av att markera för att inte fanns elektrisk energi, klubbar dessutom biografer. Efter alla även har anledningarna ännu en är benägna att hata byn förändrats inom parodin.

[ad_2]

Leave a Reply