The Falcon and the Winter Soldier, Sam Wilson för att sport det finns en ny dress, tydligt inspirerad resten av Captain America-utseendet slutgiltiga avsnittet!

Inom ett par timmar på Disney + vi upptäcker att du kan att anse 6:e såväl som slutlig avsnittet resten av Falken såväl som vintersoldaten, Marvel Cinematic Universe TV-serien genom användning av Anthony Mackie inom rollen för att Sam Wilson / Falcon såväl som Sebastian Stan för att Bucky Barnes / Winter Soldier.

Med avsikt att kontrollera i fråga om den tipsa på Falken såväl som vintersoldaten, ur vår synvinkel, är överkomligt eller för att inte, kan ni ta hänsyn till vår utvärderingsdestination resten av avsnittet.
En av många de som speciella ögonblicken inom samband genom användning av att anse slutlig avsnittet för att överraskade följare är det helt videon resten av Sam Wilson för att sport det finns en ny dress, tydligt inspirerad resten av Captain America-utseendet.

Det finns en entusiast delade ögonblicks skärmdumpar såväl som delade dem på Twitter. Metoder till reseadministratörer resten av Sam Wilson såväl som Bucky Barnes närma sig tenderar att avslutas inom denna första säsong resten av The Falcon and the Winter Soldier?
Inom rollen titta på den primära säsongen ingår, tillsammans med Anthony Mackie såväl som Sebastian Stan, även Wyatt Russell, Clé Bennett, Erin Kellyman, Danny Ramirez, Don Cheadle såväl som Emily VanCamp.
Sex månader efter händelserna inom Avengers: Endgame, Sam Wilson såväl som Bucky Barnes samarbetar på annonsark reseadministratörer som kan tenderar att kolla in deras expertis.

När du välja tenderar att läsa vår utvärderingsdestination resten av att anse slutlig avsnittet kan ni för att hitta på vår webbplats online resten av att anse 6:e avsnittet resten av The Falcon and the Winter Soldier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 5 =