Darkness and Bones, författare Leigh Bardugo på olika säsongen: “Nu har vi en planer”

Den primära säsongen resten av Darkness and Bones, debuterar på Netflix den här dagen den 23 april. Författare ytterligare böckerna för att imponerade TV-serien nämnde av den anledningen som chanserna via det finns en olika säsong resten av serien via Jessie Mei Li dessutom Ben Barnes.

Inom lista genom den legendariska strömmande plattformen, de som åtta del för att utgör den primära delen resten av redogörelse i fråga om Alina dessutom Kirigan, inom center resten av serien resten av romaner skrivna resten av Leigh Bardugo. För att du kommer läste inom vår recension ser ut showen ha drabbat kritiker, så en betydande mängd tenderar att följare resten av böckerna till och med frågar i fråga om det finns en olika del. Här är det som pojken uppgav Leigh Bardugo ytterligare mikrofonerna av CBR-journalister: “Nu har vi en planer! Vi förbli ändå för att inte de såsom ska för att hitta, å andra sidan vi har i dagsläget en mängd tänkesätt dessutom böcker via en mängd historier. Mina läsare jag vet att tenderar att jag gillar tenderar att avslutningarna lämnas öppna, jag behöver tenderar att du kommer att vara är inte nöjd via december å andra sidan det skulle vara bäst att ta reda på extra, jag föreställa tenderar att Erik även har lyckats på finaste betyder inom denna avsikt“.
Erik Heisser, showrunner, kommenterade författarens fras: “Jag föreställa tenderar att att iaktta hade varit mitt betyder tenderar att vi säger att, Netflix jag utmanar dig tenderar att för att inte förnya den titta på det finns en ny säsong“Vi bör bara för att redo via tenderar att ta reda på vilken som kan tenderar att det har varit det under vilket val resten av streamingjätten, för tillfället på denna plats är en slutlig trailer tillägnad Darkness and Bones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + four =