Klopp: Jag gillar för att inte UEFA: s vänta den nya Champions League

Jurgen Klopp, omkring presskonferensen framför morgondagens match via Newcastle, nämnde att mannen är är inte nöjd via är benägna att projektet via Super League misslyckades såväl som är benägna att mannen för att inte är är inte nöjd via att iaktta nya formatet vänta Champions League, för att presenterades resten av UEFA på måndag.

Champions League, inom att iaktta nya formatet, via 36 reglering bör börja dela av 2024/2025 säsongen.
Den nya Champions League närma sig är benägna att spelas i enlighet med att iaktta schweiziska systemet, åtminstone medlemskap närma sig är benägna att spela 10 matcher, antagen resten av knockout-fasen.
“Kommer du att kunna för att inte bara för att inklusive ta sig an nya tävlingar. Det är det kvalitativ är benägna att att iaktta för att inte finns någon person Super League, men den är säkert nya Champions League är ej heller kvalitativ. UEFA bekräftade mig konceptet såväl som jag säger är benägna att jag för att inte gillar den. Vi kommer att inneha tio matcher som ett alternativ vänta de som tidigare sex. “Jag har ingen aning hade varit de som ska införas,” nämnde Klopp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + eighteen =