Superligaens instanser utlöste Putins uppmaning ännu en Abramovich

0

[ad_1]

Vaddera Super League lanserade det finns en inbjudan med ursprung i hemmahörande i den ryska presidenten Vladimira Putina Chelsea-ägaren Roman Abramovich hävdar tyska Suddeutsche Zeitung, vilket avslöjade bakgrunden se fram emot denna tävling.
Tyskarna skriver är benägna att Putin ringde Abramovich såväl som pressade honom att överlämna Super League som ett resultat av ryska Gazprom är huvudsponsor se fram emot Champions League såväl som ägaren ännu en Zenit, för att behöver bryta sig komma in inom den ecu eliten. Såväl som är St. Petersburg ett nummer se fram emot EURO det efterföljande sommarsäsong såväl som Champions League-finalen 2022.
Suddeutsche Zeitung skriver är benägna att att anse slutgiltiga stoppet resten av Super League utlöstes resten av uppfinningen är benägna att den amerikanska banken JP Morgan bara för att är det finns en {mellanhand} såväl som är benägna att de som verkliga finansiärerna resten av projektet är Saudiarabien såväl som dess prins Mohammad bin Salman.
Pojken avslöjar dessutom är benägna att Florentino Perez är förmodligen den mest i kommando av Saudiarabiens inträde inom projektet. Presidenten se fram emot Real driver dessutom ACS, att anse mäktiga spanska byggföretaget. Således fick mannen slutsatsen resten av projektet se fram emot Quidi underhållningscenter inom Saudiarabien, definitivt värt 6,5 miljarder euro, men dessutom ett sponsoravtal hela genom vilket Real marknadsför projektet i form av det finns en kostnadsformat på 150 miljoner euro.

[ad_2]

Leave a Reply