Huvudfinansiären lämnade dessutom Super League

0

Den amerikanska banken, JP Morgan, en av kraftfulla finansiella institutionerna på jorden, råda över dragit sig ur European Super League.

”Tydligt råda över vi felbedömt situationen,” sade bankjätten, för att jag skulle inte vara huvudfinansiären se fram emot den uttryckligen misslyckade Super League.
New York Times rapporterade tenderar att JP Morgan jag skulle inte finansiera projektet i form av 3,5 miljarder euro. Har varit samt en av många klubbarna för att förflyttar kommer in inom Super League måste ha fått 350 miljoner euro. På detta är 4 gånger att anse kvantitet för att Bayern München fick en gång de vunnit Champions League-titeln förra året.
European Super League, på söndagen, bildades från tre spanska (Real, Atletico, Barcelona), tre italienska (Juventus, Inter, Milan) och 6 engelska klubbar (Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester United, Manchester City, Liverpool).
Genom tryck av följare, de flesta av folket samt en del regeringar lämnade engelska klubbar först Super League, antagen från Milan, Atletico samt Inter.
De som pratade om 12 klubbarna jag skulle inte kollektivt i form av tre olika anonym klubbar gå i form av inom projektet, för att jag skulle inte förvaltas från 15 klubbar. Och extra 5 klubbar, i överensstämmelse med summorna inom de som nationella mästerskapen, jag skulle inte förvärva kallelser för att delta inom Super League.

[ad_2]

Leave a Reply