Lewandowski igen genom användning av Bayern på ett sätt ta sig an nionde raka ligatiteln

Bayern München är redo att utses ta sig an Bundesliga-mästare se fram emot den nionde på den ene den andre nästa säsongen på lördag genom användning av toppscorer Robert Lewandowski för att återvänder av sarga och därav vill ligans rekord på 40 mål som inom det finns en den som kampanj.
Bayern är tio poäng adressförbindelse på toppen från ligan och därav det finns en bortaseger på Mainz säkerställer titeln genom användning av tre matcher vistelser.
Huvudtränare Hansi Flick släppte det finns en bomb förra helgen hela genom är benägna att vi säger att är benägna att pojken behöver utvecklas till befriad av sitt kontrakt inom december från mandatperioden och därav behöver skriva från genom användning av ligatiteln.
Bayern förstärks från närvaron från Lewandowski, för att råda över missat sina mest uppdaterade sex matcher genom användning av det finns en knäskada.
Polens anfallare råda över nettat 35 mål som den denna sort säsongen och därav är 5 kortare än Gerd Müllers rekord i fråga om 40 ligor alltid för att satt 1971/72.
“Jag har ingen aning i fråga om jag kommer göra att anse men”, uttalas Lewandowski på onsdagen.
“Däremot jag vänta sig är benägna att när som helst jag igen på planen kan individ vara på min märklig scen av första minuten och därav göra mål som.”
Mainz råda över vunnit 4 från sina mest uppdaterade sex matcher i ett försök att leverera sig ur nedflyttningsstriden, å andra sidan de som slog senast Bayern se fram emot 5 kalenderår eftersom den.
Tysk utkanten av Serge Gnabry kan inkluderas inom Bayern-truppen efter vara ägare till återupptagit träningen se fram emot första gången eftersom den testning optimistisk se fram emot Covid-19.
På olika håll råda över Borussia Dortmund kvarvarande på chanser är benägna att kvalificera sig ta sig an Champions League, å andra sidan är redo att leverera ett steg framemot den eu toppnivån inom Wolfsburg på 3:e tillräckligt med utrymme.
De som 4 finaste inom Bundesliga kvalificerar sig se fram emot Champions League genom användning av Dortmund denna dag 5:e, 5 poäng efter Wolfsburg.
Dortmund försvararr Mats Hummels är avstängd efter vara ägare till fått ett 5:e gult övergående den denna sort säsongen inom onsdagens 2-0 hemmavinst i opposition att Union Berlin.
Dortmunds förhoppningar är redo att dessutom stärkas i fråga om Eintracht Frankfurt, för att ligger ett ställe och därav 4 poäng längre fram än dem, bekämpa åter omkring Bayer Leverkusen.
Frankfurt råda över förlorat sina mest uppdaterade sex ligamatcher inom Leverkusen, å andra sidan hävdade det finns en 2-0-seger hemma i opposition att Augsburg på tisdag genom användning av toppscorer Andre Silva inom sitt 24: e ligamål den denna sort säsongen.
I form av 4 matcher vistelser är Frankfurt på ett sätt i ett försök att kvalificera sig se fram emot Champions League se fram emot första gången.
“Är faktiskt är den avsnitt då måste du för att samla för poäng”, uttalas Frankfurts Adi Huetter, för att försvinner i ett försök att leverera skyldigheter se fram emot Borussia Moenchengladbach det följande säsong.
“Dortmund är genom en betydande mängd extra tryck än oss.”
Det existera en förfrågan i fråga om Frankfurts japanska mittfältare Daichi Kamada, för att fick det finns en otrevlig fingerskada hemma.
24-åringen spelade på tisdag genom användning av fingret mödosamt fastspänt, å andra sidan Huetter uttalas är benägna att siffran “dunkade” orsakade obehag.
Det finns en för att försöka: Jadon Sancho
Den engelska kantspelaren återvände av sarga på tisdag i ett försök att göra sitt hundra Bundesliga-utseende och därav är vanligtvis en nyckelfaktor inom Dortmunds knäppning omkring Wolfsburg på lördag.
Fitnessfrågor och därav ett dopp inom figur råda över inneburit är benägna att 21-åringen råda över kämpat i ett försök att matcha förra säsongens toppar på 17 mål som och därav lika en hel del assist.
Dortmunds förhoppningar i fråga om det finns en seger på Wolfsburg närma sig att utvidga i fråga om Sancho raskt återupplivar sitt partnerskap genom användning av Erling Braut Haaland.
Nyckelstatistik
Sex från Sanchos 11 Bundesliga assist den denna sort säsongen råda över lett ta sig an mål som av Haaland.
50 – assist se fram emot Sancho inom 100 Bundesliga-matcher eftersom den pojken gick genom användning av av Manchester City 2017.
42 – mål som Lewandowski råda över gjort den denna sort säsongen inom 36 matcher se fram emot Bayern inom hela bunten tävlingar.
Armaturer (hela tiden 1330GMT såvida för att inte anges)
fredag
Augsburg i opposition att Köln (1830)
Lördag
VfL Wolfsburg V Borussia Dortmund, Freiburg i opposition att Hoffenheim, Union Berlin i opposition att Werder Bremen, Mainz i opposition att Bayern München, Bayer Leverkusen i opposition att Eintracht Frankfurt (1630)
Söndag
RB Leipzig i opposition att VfB Stuttgart, Borussia Moenchengladbach i opposition att Arminia Bielefeld (1600)
Uppskjuten – Schalke 04 i opposition att Hertha Berlin

Leave a Reply