Santa Monica presterar till minst en ny fantasy-IP, se fram emot ett hävda

0

Vi alla vet att ordentligt tenderar att SIE Santa Monica Studio presterar i form av det följande kapitel från God of War, fast teamet presterar dessutom i form av ett nytt idé. Det är det mest sannolik det finns en ny IP för att ser ut som om bifogat ännu en det finns en fantasivärld. Här är det som vi alla vet att.

SIE Santa Monica Studio även har avslöjat ett nytt jobbbjudande genom vilket rapportera det finns en placera se fram emot det finns en “senior character concept artist” den / för att bör handla i fråga om “det finns en ny titel men för att inte tillkännagiven”. Ansvaret består av “tenderar att skapa samt uppehålla uppfinningsrik samt samarbetspartnerskap mellan antal områden så att stötta ännu en i form av förbättring från karaktärer inom sporten, visuellt språk samt riktlinjer se fram emot fantasivärldar”.

God of War samt tidigare: det finns en ny fantasy-IP närma sig?

Tanken är alltså tenderar att God of War-teamet presterar till minst en ny fördelaktig IP i form av det finns en komplicerat fantasivärld, troligen inom mål ha förmågan att skapa det finns en ny saga se fram emot PlayStation. Man kommunicera dessutom i fråga om tenderar att skapa trovärdiga karaktärer inom fantasistil, men dessutom varelser samt olika delar i form av de som modernaste skapande enhet samt tekniker.
Inom mars 2021 letade författarna ännu en God of War dessutom efter det finns en ledare för ett nytt spel. Inom januari anställde teamet det finns en art director. Bara för att i form av att markera denna sort mest uppdaterade jobbutbudet kan vi ändå avslöja att det kan ett njuter i form av det finns en fantasiklippning. Det är det uppenbar tenderar att studion erbjuder sitt arbetskraft tenderar att skapa (i alla fall) ett nytt njuter. Vi önska ha förmågan att kontrollera betydligt formellt så snabbt för att potentiellt.

[ad_2]

Leave a Reply