League of Legends att tillägga Uniqlo erbjuder liv ännu en ett exklusivt samarbete, fotografierna

0

Riot Games meddelade att anse League of Legends är Uniqlo ge liv åt det finns en exklusivt samarbete. League of Legends UT-kollektionen närma sig tenderar att lanseras överallt i världen den 17 maj 2021. Den 2 bolagen bekräftade de som första fotografierna på ett par klädesplagg.

League of Legends UT-kollektionen innefattar sex exklusiva t-skjortor imponerade från de som hetaste mästarna (karaktärer) för att Jinx, ikoniska spelelement för att Summoner’s Rift att tillägga poros, liksom att anse berömda kvinnliga bandet Ok / DA.
“UNIQLO syftar ännu en tenderar att skapa unika att tillägga personliga uttrycksformer genom sina UT-samlingar att tillägga vi inslag det finns en jämförbara ardor via dem, för att vi ger inom alla bitar vi skapar se fram emot Riot Games-spelare,” nämnde mannen. Ryan Crosby, i kommando av säljer se fram emot Riot Entertainment att tillägga se fram emot konsumentprodukter se fram emot Riot Games. “Vi förbli stolta genom inneha risk tenderar att samarbeta via en organisation för att värdesätter kreativitet att tillägga för privat kategoriskt inom allesammans under vilket de känner till manifestera sig.”
T-tröjorna erbjuds se fram emot 14,90 € vardera att tillägga närma sig tenderar att det har varit det inom storlekar mellan XXS att tillägga 3XL. League of Legends UT-samlingen närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig överallt i världen på hemsida från UNIQLO.
Det bästa sättet att vill de som ut se fram emot dig?

[ad_2]

Leave a Reply