film är enbart full resten av påskägg resten av Sonic Adventure 2 att tillägga Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine

Efter ett antal uppskjutningar orsakade resten av COVID-19, film resten av Sonic 2 de visar att till slut efterlämnat. De som ny filmföreställning tillägnad den blå igelkotten, det finns en uppföljning resten av den utmärkta 2020-filmen, bör den både förlänga att erbjuda sin egen själ ytterligare SEGA-maskoten att tillägga försök att uppfylla de som historiska fansen, hela tiden en alltför stor mängd krävande. Och därav se framåt för att dem en komplett serie påskägg hämtad ifrån videospelets förmodligen den mest identifierade kapitel. Ifrån de som första fotografierna kan ni låt oss citat ifrån Sonic Adventure 2 är Dr Robotnik’s Mean Bean Machine.

Sanningsfasetter är tenderar att ett par foton tagna på den nya Sonic 2-uppsättningen räckte i ett försök att kittla fansen. Till minst en helikopter parkerad framför Fort Langlay, ser ut i sanningen förkortningen SA-2 för att är redo att hänvisa ytterligare Sigma Alpha 2, som kan vara samma identiska flygplan för att Sonic Adventure 2.
Det finns en en annan en bild ett en restaurang i form av ett tämligen misstänkt namn: Mean Bean. Även inom att anse denna sort fallet hänvisas det praktiskt taget absolut ytterligare kapitlet se framåt för att Sega Megadrive / Game Gear i form av titeln Dr. Robotniks Mean Bean Machine.
Den nya film är se framåt för att tillfället planerad ytterligare 8 april 2022. En alltför stor mängd resten av rollerna inom att anse första avsnittet råda över bekräftats i form av Ben Schwartz för att Sonic att tillägga den en alltför stor mängd fördelaktig Jim Carrey för att den fördrivna Robotnik. Med all sannolikhet film kallades helt enkelt Sonic the Hedgehog 2, skulle vara den direkta uppföljaren ytterligare den primära film att tillägga närma sig tenderar att låt oss nya historiska karaktärer inom videospelet, för att Tails.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + sixteen =