denna sort är filmer och därav huvudpunkterna

0

LEGO Luigi är officiell: LEGO-gruppen även har tillkännagett Luigi reseadministratörer Startpaket genom användning av det finns en release full resten av huvudpunkterna se fram emot den denna sort nya uppsättningen inom LEGO-världen.

Efter framgången genom användning av LEGO Super Mario, eftersom den närma sig lekuppsättningen Luigi’s Adventures Starter Pack. Den nya uppsättningen gör att markera genomförbar se fram emot av ungar tenderar att gå ihop genom användning av LEGO Luigi, för att känns ännu en gång resten av hans ikoniska byxor och därav gröna t-shirt, se fram emot engagerande nya tegeläventyr.
Luigis äventyrsstartpaket, för att innehåller den efterlängtade interaktiva LEGO-karaktären Luigi, är därefter tillskottet ta sig an de som ganska mycket av utvidgningarna resten av LEGO Fantastiskt Mario-linjen, resultaten av ett utmärkande partnerskap genom användning av Nintendo, för att introducerade ett sin helhelt nytt metod tenderar att spela genom användning av LEGO tegelstenar.
Även när den skapats resten av traditionella LEGO-tegelstenar, är LEGO Fantastiskt Mario-spelupplevelsen en singular, som ett resultat av av ungar fritt är redo att konstruera Fantastiskt Mario-spelnivåer och därav förvärva sina LEGO Mario- och därav LEGO Luigi-karaktärer ta sig an liv på ett lustigt metod och därav interaktivt.
Att anse nya startpaketet, av tillgängligt se fram emot förbeställning nuförtiden, utökar att markera glädjande och därav interaktiva LEGO Fantastiskt Mario-universum och extra och därav introducerar de som små ta sig an Luigi, Marios bror och därav hans oskiljaktiga följeslagare inom ganska mycket av reseadministratörer.
LEGO Luigi är tänkt se fram emot sin charmiga personinkomst och därav omisskännliga röst, och därav är ökad än LEGO Mario resten av det finns en LEGO-tallrik, och därav förblir därför trogen emot Luigis ikoniska en blick och därav strejker. Inom likhet genom användning av Mario Adventures startpaket är den denna sort nya uppsättningen det finns en och extra inträdesplats inom LEGO Fantastiskt Mario-världen och därav är lämpligt genom användning av LEGO Mario Starter Pack, allesammans expansionspaket, samlingsbara karaktärspaket och därav power-ups.
Varje startpaketen erbjuda följare det praktiskt taget gränslös metod tenderar att expandera, konstruera i fråga om, anpassa och därav skapa sina personlig actionfyllda utmaningar inom det finns en en alltför stor mängd interaktiv LEGO Mario- eller LEGO Luigi-upplevelse.
LEGO Luigi är konstruerad genom användning av samma identiska ingenjörsvetenskap för att sin bror och därav även har det finns en sensor för att detekterar , det finns en LCD-skärm att kunna nuvarande antal svar på ändring av läge och därav det finns en högtalare för att utför ikoniska ljud och därav musik av Fantastiskt Mario-videospelserien.
Genom användning av LEGO Luigi är redo att av ungar av 6 kalenderår “leverera LEGO Fantastiskt Mario-upplevelsen ta sig an det efterföljande scen”. Hela genom för att manövrera för LEGO Luigi av startröret ta sig an målpolen är redo att ivrig spelare inkomster digitala kontanter på den riktiga spelnivån, vilket medhjälpare LEGO Luigi tenderar att slutföra den snurrande karusellutmaningen, interagera genom användning av den nya Pink Yoshi och därav besegra Tillväxt Tillväxt och därav det finns en Bone Goomba.
Luigis äventyrsstartpaket (71387) rymmer bruna tegelstenar, för att representerar tornbiomet och därav närma sig tenderar att sätta igång ett nytt LEGO Luigi-ljud och därav ett block? utformad att kunna erbjuda engagerande extrabelöningar. LEGO Fantastiskt Mario-linjen erbjuda det finns en en singular spelupplevelse under vilket ivrig spelare kommer att få ett omedelbart lösningar på sitt konstnärliga metod tenderar att konstruera och därav spela.
“Vi är de glada tenderar att Maros tvillingbror Luigi traskar genom användning av inom LEGO Fantastiskt Mario-familjen genom användning av att markera nya LEGO Fantastiskt Mario-äventyret resten av Luigi Starter Pack”, kommenterade Takashi Tezuka, chefen direktör och därav spelproducent se fram emot Nintendo Co., Ltd.
“Vi alla vet att tenderar att pojken närma sig vara välkommen på dina reseadministratörer inom LEGO Fantastiskt Mario-världen. Luigis ankomst kollektivt genom användning av Mario skapar glädjande nya lekmöjligheter. Jag tenderar att låt oss vilka engagerande åkturer av ungar närma sig tenderar att leverera genom användning av dessa två karaktärer.”
“LEGO även har hela tiden tillåtit av ungar det tillståndet sina fantasier springa vilda och därav vi förbli en alltför stor mängd glada genom tenderar att Luigi även har kommit att kunna bidra dem tenderar att skapa nya LEGO Fantastiskt Mario-äventyr”, tillade Julia Goldin, Chief Product & Marketing Officer se fram emot LEGO Group.
“Hela högen älskar Luigi! Genom användning av sin unika personinkomst, gröna basker och därav ikoniska mustasch även har pojken blivit högt uppmanad resten av följare hela i fråga om på jorden och därav vi förbli glada tenderar att välkomna honom ta sig an denna interaktiva linje, för att faktiskt förändrar stilen för att folk tycker i fråga om Fantastiskt Mario och därav LEGO-spelet. “
Luigis reseadministratörer 280-bitars startpaket är redo att byggas, byggas i fråga om och därav kombineras genom användning av allesammans olika LEGO Fantastiskt Mario-set på ganska mycket av glädjande metod att kunna skapa nya LEGO Fantastiskt Mario-världar och därav hålla fast vid det ha kul på nya metod.
Den kostnadsfria LEGO Fantastiskt Mario-appen, utvecklad resten av LEGO Group, är lämpligt genom användning av allesammans LEGO Fantastiskt Mario-produkter och därav spårar poäng att kunna uppmuntra nya byggnader. Att anse erbjuda dessutom bygginstruktioner, konstnärliga riktlinjerna och därav det finns en positiv plattform se fram emot av ungar för att separera tänkesätt att kunna och extra vara t tering den fysiska och därav konstnärliga spelupplevelsen.
LEGO Fantastiskt Mario Adventures of Luigi Starter Pack kan vara hittade se fram emot förbeställning av och därav genom användning av nuförtiden www.lego.com/preorder-luigi och därav hos utvalda säljare. Den närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig överallt i världen av 1 augusti 2021 ta sig an ett rekommenderat värde på 59,99 €.

[ad_2]

Leave a Reply