Eriksen räddar det finns en poäng se framåt för att Inter inom Napoli

Christian Eriksen hävdade poäng se framåt för att Serie A-ledarna Inter Milan, vars 11-match lönsam rad slutade genom användning av 1-1 oavgjort inom Napoli på söndagen.

Antonio Contesida även har ändå det finns en bekväm marginal högst citerar på tabellen en gång de riktar sig det finns en första titel av den anledningen som 2010 genom användning av det finns en 9 poängs vinst genom andraplacerade AC Milan. Milan ägde rum inträffade förr i tiden igen ta sig an lönsam betyder inom San Siro slå Genua 2-1.
Fast Napoli missade möjligheten för att manövrera för kommer in inom Champions League-kajplatser på bekostnad från Juve för att föll 1-0 på Atalanta, för att steg ta sig an 3:e, förr i tiden söndag. Gennaro Gattusos Napoli är 2 poäng från de som regerande italienska mästarna tidigare än sydländarna är ett gäng sjätteplacerade Lazio det efterföljande torsdag.
Toppskytt se framåt för att Inter Romelu Lukaku skramlade träverket på varje sida i fråga om Napolis öppnare, det finns en eget mål som efter ett felet i riktning bort gästvakt Samir Handanovic. Lorenzo Insigne försökte ansluta ta sig an Victor Osimhen för att slutföra genom användning av Handanovic bryter bollen bara för att med ett syfte att förlora verifiera efter ha laglig rättighet kolliderat genom användning av Stefan de som Vrij men även skickar bollen inom sitt eget webbbehov.
Eriksen drog Inter-nivå 10 min efter pausen riflar kommer in i riktning bort strax av utomhus straffområdet med ett syfte att slå Alex Meret inom Napoli-målet. Napoli hotade det finns en sekund genom användning av Fabian Ruiz missar en möjlighet som är att instämma till ett Giovanni Di Lorenzo-inlägg efter 63 min men även Inter-låntagaren Matteo Politano skramlande tvärstången genom användning av tio min tenderar att gå.
Inter misslyckades genom användning av tenderar att leverera den yttersta tre poäng gentemot Napoli se framåt för att första gången hela Conte. För tillfället avveckla Gattusos facet deras körning på sex segrar inom rad hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 2 =