Schiegel: Vi har nu bevis med avsikt att Florentino Perez ljuger

0

Den tyska tidskriften Der Spiegel publicerade doc för att hävdade tenderar att Florentino Perez hade sagt lögner inom det finns en intervju i form av Elektrisk energi Chingirito.

Den primära presidenten inom Super League uttalas inom det finns en intervju tenderar att de som 12 klubbarna för att inte skickade inviteringar vara uppmärksam på Bayern, Borussia Dortmund men även PSG.
“Vi skulle inte ha bjudit komma in PSG än, men även vi skulle inte ha pratat i form av Bayern eller Borussia i alla avseenden. Att anse finns dessa dagar 12 grundare, men även vi behöver tenderar att de som borde vara 15. Det är det inte sant tenderar att Super League närma sig tenderar att skjutas citerar som ett resultat av Bayern men även PSG för att inte även har gått i form av. “Att anse den här typen är nonsens”, uttalas Perez.
SPIEGEL även har lanserad grunddokumentet vänta Super League, för att erbjuda de som tre klubbarna för att inte bara för att medlemskap utan ut en dessutom en stående “och extra grundare”.

[ad_2]

Leave a Reply