Svensk elitidrottsutbildning inom Estepona

ELITE svenska idrottare tränar genom användning av räddning av anläggningarna på friidrottsstadion Estepona
Det finns en grupp svenska elitidrottare är på Costa del Sol att tillägga gör det mest att anse tempererade klimatet att tillägga genomför träningspass ungefär anläggningarna på Estepona Athletics Stadium, för att blev det finns en en typisk träningsplats vänta högpresterande professionella idrottare eftersom den den öppnades 2019 att tillägga råda över godkänts från Royal Spanish Athletics Federation.

Dessa idrottare är samtliga uppställda så att tävla inom att anse kommande världs- att tillägga EM, liksom inom Tokyo olympiska spel, att tillägga deras grupp består från juniorvärldsrekordinnehavaren inom stavsprånget, Angelina Bengtssonj, för att så här tidigt råda över kvalificerat sig vänta Tokyo, att tillägga även den eu andravalet 2021, Thobias Montler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 18 =